Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért gáz a csajoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért gáz a csajoknak?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Nem dolgozom, mert nincs kedvem, élni akarok még. Tanultam egy helyen, de kibuktam, ősztől próbálkozok máshol. Szeretem a nagy bulikat, minden nagyobb fesztiválra el is megyek. Ha ismerkedek, megkérem a csajokat, hogy mindent felesbe, vagy ha én fizetem ki a kávéjukat, akkor ők a benzint. És már hápognak. Nem értem mi a gondjuk. Elmagyaráztam nekik, ha nekem piálni van kedvem a haverokkal, akkor ne keressenek, ne kérdezzenek semmit, ezzel is bajuk van. Miért baj, ha nem velük vagyok este?
2013. aug. 9. 13:04
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
anyámék nem érdekelnek. kit érdekelnek? gyerek? na az se normális! :)) én még bulizni akarok, élni!!!
2013. aug. 9. 13:15
 12/27 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Hát nem tudom, én úgy vagyok, elmentünk vacsizni, fizetem felét, ha nem engedi, a pasi hogy fizessem teljes felét, akkor adok bele.

Vagy éppen ő vesz fagyit, én üdítőt, nem szeretem ha mindent fizetnek, olyan fura érzés...

De nem mindenki van így vele, és hisztizik, mert hogy ő nő, és a pasinak kell fizetni mindent :/

2013. aug. 9. 13:16
 13/27 A kérdező kommentje:
volt idősebb csajom is. igaz, hogy ki kellett dobnom, mert már az idegeimre ment, mert kérdezősködött, és velem akart lenni. de én nem szeretem ha valaki rám csimpaszkodik.
2013. aug. 9. 13:16
 14/27 anonim ***** válasza:

ma 13:15

Azt éled föl amiért a szüleid dolgoznak. Majd ha saját magad eltartod kezet foghatok veled, de amíg mások érét szívod ilyen hozzáállással addig csak egy hülye suttyó vagy.

2013. aug. 9. 13:18
 15/27 A kérdező kommentje:
igen, a benzint is. nehogy már mindent én vegyek. a benzin is pénzbe kerül.
2013. aug. 9. 13:18
 16/27 anonim ***** válasza:

"Nem dolgozom, mert nincs kedvem, élni akarok még."

Rengeteg igazi (biztos nem tudod mi az) férfi dolgozik,és még egyik sem halt bele!

Annyira szánalmas a hozzáállásod,hogy én befizetnék egy agymosásra ha valaha is összetalálkoznék veled!

22/L

2013. aug. 9. 13:23
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
2013. aug. 9. 13:24
 18/27 anonim ***** válasza:
Hú öcsém úgy megnéznélek 10 év múlva mikor aprót fogsz koldúlni a forralt borra az útcán mert apuciék megvonták a támogatást az eggyetlen kics fiuktól mikor rájöttek hogy egyáltalán nem életképes mert azt hiszi az a kemény munka mikor a szigeten szétszívja az agyát meg fetreng a hányásában... sok sikert az életben és ne feledd, hasznos vagy, elrettentő példa mindig kell ;)
2013. aug. 9. 13:27
 19/27 anonim ***** válasza:

Kàvé: 200Ft

Benzin: 20 000 Ft.

Szerintem hagyd a csajokat, nem nőttél még fel.

2013. aug. 9. 13:32
 20/27 A kérdező kommentje:
közelbe viszem őket. csak 500,- vagy 1000-et kérek a benzinre, úgy mint mikor haverokkal megyek.
2013. aug. 9. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!