Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság a 15 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a 15 év körüli csajoknak csak az ilyen fiúk jönnek be? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Mert én egyre inkább úgy veszem észre. Én viszont nem pont ilyen vagyok :(

2013. máj. 11. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
és mi tart vissza?
2013. máj. 11. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
xD
2013. máj. 11. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
én is így látom és én se vagyok ilyen :D
2013. máj. 11. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem mindig máshogy.:D szeretem a széparcú fiúkat..de jobban bukok arra ha fiúsabb...szal vágod nem?:D küldhetsz képet...D:D::
2013. máj. 11. 16:30
 5/9 Boros Betti ***** válasza:
Naggyából, csak velük az a baj, hogy reggel többet tölt a fürdőszobában, mint én. Nemár.!:DD
2013. máj. 11. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Kell egy ilyen nekik a hétköznapokra, meg kell egy kigyúrt nagyfarkú szexpartnernek, kell egy gazdag, aki mindent megvesz nekik és kell egy érzékeny akinek lehet panaszkodni a többiről.
2013. máj. 11. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Szörnyű. :(

Én 2 évvel ezelőtt voltam annyi, de sosem jött be az ilyen. >.<" Olyan megjátszott. Majom. XD Értitek.

17/L

2013. máj. 11. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik.
2013. máj. 11. 18:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön ez a fiú kinézetre(a belsőről ugye nem tudok nyilatkoznni),viszont volt már olyan ,hogy egy teljesen más karakterű fiú is bejött.Szóval az a lényeg ,hogy valami megfogjon a fiúban!
2013. máj. 11. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!