Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha lány létemre kocka (geek) vagyok?
Figyelt kérdés
20/L
nem vagyok csúnya lány, sem pattanásos, elhízott zsíros hajú... inkább fiúk véleménye érdekelne :/
2013. aug. 9. 00:29
21/42 anonim válasza:
Ha szereted a Mass Effectet, látatlanban megkérem a kezed is.
22/42 anonim válasza:
nos, te vagy a 4. lány, akit Eu-W en ismerek, elég sokan vagytok, és tudomáson szerint mindnek normális élete van :)
23/42 anonim válasza:
Az viszont már baj, ha függő vagy. A játék is csak egy időtöltés, miért lenne rosszabb, mint az olvasás mondjuk? Csak nem szabad túlzásokba esni. Persze ki vagyok én, hogy tanácsokat adjak neked, szóval ne értsd félre, csak elmondtam a véleményem, mint fiú.
25/42 A kérdező kommentje:
azért ennél rosszabb válaszokra számítottam... :)
jó ezt hallani.
csak a vélemények inkább az én korosztályomból érdekelnének. a tizenéveseket megértem, ha nem gáz nekik, de a +20asok... :) ezt nem tudom.
2013. aug. 9. 00:47
26/42 anonim válasza:
wow :D
nekem csak 1 fiú ismerősöm van aki elég kocka és hát menekülnek is tőle rendesen. nem is csodálom. ő viszont igen :)
27/42 anonim válasza:
29-es éves csajjal szoktam duózni lolban, pedig a tizenévesek táborát erősítem :D nehogymár mások döntsék el, mi ciki, és mi nem, ha élvezed, csináld :)
28/42 anonim válasza:
Hellgium, mi a neved a játékban? Hátha én vagyok az egyik :D Én is Westen játszom.
30/42 anonim válasza:
Itt persze, h mindenki hasra esik előtted, itt 90%-ban kockák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!