Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyen esetben a reakciótok jelent valamit?
Figyelt kérdés
Mondjuk, hogy egy általatok ismert srác többször mondja nektek, hogy szépnek, csinosnak, értelmesnek stb. tart benneteket. Aztán később ilyen-olyan indokokkal megfogja a kezeteket, megsimogatja az arcotokat. Ilyen esetben levágjátok, hogy bejöttök a srácnak, vagy csak haverkodásként fogjátok fel a dolgot? És ha ezt többször megengeditek, akkor az utalhat arra, hogy a srác sem közömbös számotokra? Ha irritálna benneteket a fiú, vagy szimplán nem érdekelne benneteket, akkor az eset többszöri megismétlődése után ezt jeleznétek valamilyen formában? Köszi a válaszokat, érdeklődve várom, hogy milyen kommentek fognak születni. Tudom, hogy mindenki más és más, máshogyan is reagál, de szeretnék tisztábban látni ebben az ügyben.2013. aug. 8. 21:17
11/12 A kérdező kommentje:
Szóval ha mindent összeadunk (bókok, érintések, apróbb kedveskedések), akkor szinte száz, hogy tudjátok, hogy a srác nem csak haverkodni akar, és nektek sincs ellenetekre a közeledés? És ha ti csak havert láttok a srácban, akkor mindenféleképpen elutasítóak lennétek? Vagy valamilyen formában éreztetnétek vele, hogy ti csak haverkodni akartok, és a srác vegye észre magát? És ha mondjuk felajánlaná, hogy elvisz benneteket kocsival, ha dolgotok lesz a városban, akkor is elmennétek, ha nem látnátok benne többet? Előfordulhatna, hogy ti ebben nem látnátok semmit "rosszat", de a srác meg "félreérthetné", és ezt is a vonzódások egyik jelének tekintené? És ha a srácot csak havernak tartanátok, vagy ezt haverkodásnak vennétek, akkor hogyan viselkednétek vele? (Gondolok itt olyanra, hogy folyton mosolyognátok-e rá, ha meglátjátok, vagy nem húzódnátok el, ha igyekezne a közeletekben lenni stb.)
2013. aug. 9. 20:15
12/12 anonim válasza:
Szerintem egy srácnak tényleg tetszik egy lány akkor bókol neki, néha megérinti, kedveskedik. Ezt pedig nem lehet nem észre venni. És ha nekem is tetszik a srác, hagynám persze, de ha nem akkor megmondanám neki, vagy félrehúzodom.
Ha egy srác haverkodni akar, szerintem nem így teszi. Van annak más módja. Másképp viszonyulnak és másképp beszélnek hozzád. Azt is észre lehet venni, ahogyan azt is ha kedvel-e a srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!