Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beágyazódás megszakítása?!
Nem értem minek éltek nemi életet ha semmi nem tudtok a dolgokról.
A forróvíz nem öli meg a magzatot. Vegyél inkább egy 72 órás tabit.
De azért kíváncsi lennék.. hány éves vagy?
nem,de engem kinyírt az ostobaságod
max annyit érsz el a forróvízzel hogy csodásan leforrázod magadat,mindened fájni fog
Szerinted a méhed a hüvelyed? Azt sem tudod hol találkozik a petesejt a spermiummal. :(
A petevezeték, méhkürt (tuba uterina; salpinx) páros, csőszerű kismedencei szerv, amely a széles méhszalag felső szélén a petefészek közvetlen környezetéből a méh üregébe vezet. A tüszőrepedés (ovulatio) során a petfészekből kiszabadult petesejt ezen keresztül halad a méh ürege felé. A hímivarsejtek (spermium) ebbe felhatolva termékenyítik meg a petesejtet.
Esélyed sincs.
Tudod mit jelent egyáltalán a beágyazódás? És hogy mikor történik???
Megint egy újabb sík ostoba tinilány, aki most nagyon meg fog sértődni a kommentek olvasásakor, mert nagyobb az öntudata mint az esze. Húzz el a nőgyógyászatra. De tudod mit? Fecskendezz csak be forró vizet... mert azt érdemled ha ennyi eszed van. De én azt javaslom, amíg ennyi eszed van inkább ne vidd tovább ezt a génállományt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!