Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? Ezt nem igazán értem :S
Egyszerűen nem értem, van egy fiú aki nagyon nagyon tetszik. És hát az a "probléma" :S h ezt már ő is tudja, persze nem tőlem (pletykás barátnőimnek hála). Nah hát az a helyzet h nem tom mit csináljak, most akk abejövök neki vagy nem??? Az egyik ismerősöm szerint -aki elég jól ismeri- igen, meg egyszer persze a tudtom nélkül a barátnőm is megkérdezte, erre viszont ő nem mondott semmit, csak mosolygott és elment. A sulibuliban 20cm táncoltunk egymás mellett, láttam h néz, és méghozzá elég feltűnően mert ezt mások is megjegyezték, mégsem jött oda kezdeményezni, nekem kellett odamennem táncolni:S Most pedig végső elkeseredettségemben, felvettem msnre, dumáltunk (egy picit:S) és tök rendes volt...
Akkor most mivan?????????
Nem tom h mit higgyek???
Légyszi segítsetek
L/15

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!