Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem? /lent/
Kérdező
Ezzel semmi gond sincsen ! Talán a 16 még picit tényleg fiatal,de 1-2 év múlva szerintem simán megpróbálhatnátok (akár most is,ezt nektek kell megítélni)..... Egyébkén az én barátnőm 5 évvel idősebb nálam(Ő 25 én 20), de már 2 éve teljesen jól megvagyunk!
Amúgy 8-as válaszoló! Mi az,hogy a családodból senki sem egyezne bele, hogy a húgod kivel jár ? Ezen jót nevettem, tudtommal egy 16 éves csaj (általában) eltudja dönteni,hogy kivel akar járni, persze értelek : azt akarod mondani, hogy ilyenkor még könnyedén kihasználhatóak.De csak a kor miatt nem lehet "véget vetni" egy szerelemnek, kijelenteni a pasiról, hogy beteg ember.... Főleg akkor nem, ha a lány szellemileg és testileg is érettebb a korosztályánál. Különben is írtad, hogy 92-es vagy (én is :D)! Most gondolj bele ha mondjuk beleszeretnél egy nálad 10 évvel fiatalabb kislányba (aki 10 éves), NA AZ BETEGES LENNE! De ha a 26 éves srác helyébe képzeled magad : Beleszerettél egy 16 éves lányba, mind külsőre mind belsőre egy 20-21 éves szintjén van (mondjuk), komolyan képes lennél CSAK (!!!!!!) a fiatalsága miatt lepattintani ? Ha igen akkor még nem voltál szerelmes , és nem tudod milyen érzés is az!Amúgy ha a barátnőm bátyja azt mondaná a barátnőmnek, hogy felejtsen el engem(úgy,hogy nem is ismer engem), akkor bár az erőszak sohasem megoldás, mégis jól elverném! (legalább is szerintem)
Kérdező!
Nyugodtan randizhatsz vele,de szerintem is mindenképp beszéld meg a szüleiddel előtte a dolgot.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!