Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 kérdésemre választ adnátok? Lent
1. A mai 16 éves lányok miért akarnak maguknak 20 feletti srácot? Állandóan ezt látom, hogy én 17 évesen szinte labdába sem rúgok.
2. Ha egész nap, s ébredéskor is egy lány jár a fejemben az már nem szánalmas? Nem tudom lekötni a figyelmem róla.
3. A fent említett lánnyal nagyon sokat beszélünk és most egy kis idő kimarad, de szinte megőrülök, hogy nem tudom mi van vele, jól van-e. :/
4. Szeretitek, ha egy srác kimutatja felétek az érzéseit és elmondja, hogy hiányzik a hangod neki pl.?
5. Sírni egy rendes lány után hülyeség?
1, egyáltalán nem mind, pl én se
2, nem
3, azt én nem tudhatom, kérdezd meg tőle
4, igen, de azért ne állandóan
5, nem tudom :\
1. nemtom
2. nem szánalmas
3 ez nem kérdés
4. igen
5. az
1) 16 éves vagyok, egyáltalán nem tudom elkepzelni magam egy 20 éves mellett. Megis pont egy 22 eves fiuhoz vonzodom. Nem tehetek rola.
2)nem :)
3)írj ra.
4)ha nagyon erzelgossen es komolyan akkor en kicsit "megijedek" es hatralni kezdek.
5)attól függ miért,
1. Mert a mai 16 éves srácok úgy néznek ki mint egy csaj, nem mint egy férfi.
2. Nem szánalmas, elég sokszor előfordult velem is ennyi idősen.
3. Nyugi DonHuan, biztos nem állt a feje tetejére.
4. Ja, eddig azt hittem fiúk is válaszolhatnak
5. "Tudod bolond aki sííír egy láány utááán.."
Ezer örömmel :)
1. Mert érettebnek tartják őket a korukbelieknél.
2. Nem szánalmas, egyáltalán.
3. Nincs ezzel semmi probléma, ha valaki fontos neked, ez természetes.
4. Igen, szeretik a lányok.
5. Nem hülyeség, én is sírtam már.. nem vagyunk vele egyedül :)
1-emberfüggő
2-nem
3-lehet, hogy meg kéne próbálnod jelentkezni
4-igen
5-nem
1. Én személyszerint megsem próbálom a korosztályommal elég sok tapasztalatom van tőlük és csak csalódás lett az összesből, persze ha találnék egy korombeli érett srácot aki komolyan is gondolja és testem lelkem kell neki ( nemcsak a testem) akkor nem utasítanám el az ismerkedést.. de a fiúk legtöbbje később érik rzért is az idősebb pasikkal tudunk ennyi idősen kapcsolatot fenntartani :)
2.szerelmes vagy belé, nem szánalmas
3.szereteeeed
4.mindig jó érzés ha egy srác szívből mond ilyet :)
5.nem hülyeség..
17 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!