Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor az exnek van már valkije...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor az exnek van már valkije az nagyon tudja az embert zavarni?

Figyelt kérdés
Engem zavar . Nekem most nem sikerült a kapcsolat és a barátaim sem érnek rá velem foglalkozni ,ezért csak agyalok és agyalok .

2013. aug. 7. 22:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én összejövök veled ha akarod.
2013. aug. 7. 22:04
 2/14 anonim ***** válasza:

igen igen. NAGYON is. :/

én is most váltam szinglivé sajnos. :/

bánom az egészet, önmarcangolásban vagyok, és szintén csak agyalok, agyalok, és agyalok.

2013. aug. 7. 22:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Ne agyalj annyit,cselekedj..:) Meddig voltatok együtt?
2013. aug. 7. 22:16
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát pár hónap volt az egész .
2013. aug. 7. 22:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert a volt barátomnak azóta sincs barátnője amióta engem kidobott. Én meg rá másfél hónapra találtam, úgyhogy megszívta. És azóta is boldogan élünk már több mint 8 hónapja.
2013. aug. 7. 22:19
 6/14 anonim ***** válasza:
Ja és az exemmel 1 évet voltunk együtt.
2013. aug. 7. 22:19
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát , kinek hogy sikerül . Persze annak jobb aki elsőnek talál mást .
2013. aug. 7. 22:30
 8/14 anonim ***** válasza:
én 3 év után lettem lecserélve, szarul esett, három hónapja már a szakításnak, de ha meglátom még mindig rossz lesz a közérzetem (nem az utálat miatt) 21F
2013. aug. 7. 22:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsó:szereted őt?
2013. aug. 7. 22:43
 10/14 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés nagyon. Szerelmet már nem érzek iránta, összejönni se jönnék vele ujra, azért amit tett, inkább az lehet hogy ha meglátom, vagy rá gondolok akkor, eszembejut az egész és ez a nem jó érzés :/

érzelmileg túl vagyok rajta talán. már a szingli létet is kezdem szokni, újra szembesülhetek majd az elutasítások sorozatával...

és hiányzik az hogy nincs kit szeretni, kényeztetni...

2013. aug. 7. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!