Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag, jómódú családból származó lány vagyok, a barátom (exem) csak az élethelyzetem miatt kezdett ki velem. Na srácok, erre mi a mentségetek?
Tipikus felállás, hogy egy nő csak a pénzért van egy férfivel, aki gazdag, + ha még a külseje is megnyerő. Most fordult a kocka. A sok pasi csak sír, és hisztizik, hogy "jaajj, a nők milyen gonoszak, meg pénzéhesek"... na persze, bagoly mondja verébnek! Lehúzott, kihasznált, orrba-szájba költöttem rá a pénzt, elvittem nyaralni Olaszba, úgy, hogy mindent én álltam, meglepetést akartam neki szerezni. Ő a kisujját sem mozdította értem, ez alatt nem a pénzt értem. Fossil, Rolex órákat vettem neki születésnapjára, a ballagására, karácsonyra, drága parfümöket, amiket imád. És ezek után mégis mit kaptam? SEMMIT! Pofára esést! Több évig voltunk együtt, de ez úgy ahogy van, kiis ment a szemétbe. Szerelmes voltam belé, igazán szerettem, mindent megadtam neki, kedvességet, törődést, hűséget, szerelmet, gyengédséget. És mi a hála? Ez. Kösz szépen.
20/L
Azzal egy nőnél sem lehet sok mindent elérni (legalábbis normális, önzetlen, szerető kapcsolatot biztos nem), ha orrba szájba tömöd drága ajándékokkal, ez ezek szerint a fiúknál is így van..
Példának okáért a barátnőmtől rendszeresen szívecskés meg mindenféle szerelmes rajzokat kapok, egy plüssmacit, párnát vagy + max egy könyvet vagy ilyesmit, és teljesen meg vagyok elégedve vele, mert szívből adja.. :) Az ajándék értékét nem az ára adja..
Jó tanulópénz, csak sajnálni tudlak, bár ennek a szónak a jelentése már inkább negatív..:S Sajnos vannak ilyen pénzhajhászok, mindkét nem soraiban. Reméljük hogy legközelebb jobbat választasz.
18/f
Hát nem tudom,de nekem nem lett volna pofám hozzá,de biztos ő csinálta jól.
Már az is fura lett volna,ha szülinapomra kaptam volna egy órát,nem pedig csak úgy.
A kocsihoz meg már tényleg pofa kell.
Bár eléggé egy undorító lény lehetett,ha valaki szeretetét használta ki.
Nagyon sajnálom :/
Legközelebb lehet,hogy ezt csak utólag kéne elmondanod.
te is csak a szüleid pénzét szórod.
de azért a pasi nagyon szemét hogy azért volt veled:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!