Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag, jómódú családból származó lány vagyok, a barátom (exem) csak az élethelyzetem miatt kezdett ki velem. Na srácok, erre mi a mentségetek?
Tipikus felállás, hogy egy nő csak a pénzért van egy férfivel, aki gazdag, + ha még a külseje is megnyerő. Most fordult a kocka. A sok pasi csak sír, és hisztizik, hogy "jaajj, a nők milyen gonoszak, meg pénzéhesek"... na persze, bagoly mondja verébnek! Lehúzott, kihasznált, orrba-szájba költöttem rá a pénzt, elvittem nyaralni Olaszba, úgy, hogy mindent én álltam, meglepetést akartam neki szerezni. Ő a kisujját sem mozdította értem, ez alatt nem a pénzt értem. Fossil, Rolex órákat vettem neki születésnapjára, a ballagására, karácsonyra, drága parfümöket, amiket imád. És ezek után mégis mit kaptam? SEMMIT! Pofára esést! Több évig voltunk együtt, de ez úgy ahogy van, kiis ment a szemétbe. Szerelmes voltam belé, igazán szerettem, mindent megadtam neki, kedvességet, törődést, hűséget, szerelmet, gyengédséget. És mi a hála? Ez. Kösz szépen.
20/L
Az én mentségem?
Hogy nem én voltam az.
Rosszul választottál,mert nem mindenki ilyen.
Az èlet szar, kedves kérdező.
Naiv voltál és nem láttál át a rózsaszín ködön.
Én is voltam már rendesen kihasználva, mégsem sírok itt egy ilyen kérdésben, hanem megyek mindig előre és nem nézek vissza.
Ezt tudom ajánlani neked is, fel a fejjel :)
F
Ezt így meg is mondta neked, vagy csak szakított azt dühös vagy?
Csak mert ha ilyen jó volt a sora és csak a pénzedre ment volna akkor miért hagyott volna ott?
Nem ismerem a teljes sztorit nyilván, de pont, hogy ezek szerint nem érdekelte a pénz ha szakított veled.
De mondom nem tudom a teljes sztorit, szóval lehet neked van igazad :D
Valami oka kellett legyen, hogy így bánt veled. Vagy csúnya vagy az illető elmebeteg.
Egyébként nekem az a mentségem, hogy bagoly vagyok.
Én szakítottam vele, azonnal, amint ezt megtudtam. Bár előtte számon kértem, az elején volt pofája letagadni, aztán hiába, már ő sem tudott mit kitalálni mentségére.
Azért költöttem rá ennyit, mert állandóan "jött hátulról", hogy ő mennyire szeretne egy ilyen, olyan órát, direkt előttem nézegette a neten, a kocsikat, is, (BMW-t akart magának, közel 6 milláért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!