Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találok magam mellé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok magam mellé egy értelmes pasit? 19/L

Figyelt kérdés

Sajnos az a tapasztalat, hogy a mai pasik többsége, csak futó kalandot keres, viszont én tartósat, hiába mondják azt, hogy még fiatal vagyok, élvezzem az életet, ne akarjam magamat elkötelezni. Nem gondolom, hogy különösebb gond lenne velem, átlagos kinézetű vagyok, szeretek csinosan öltözni, gyakran járok el a barátnőimmel bulizni, szóval nem csak várok arra, hogy valaki besétáljon az ajtómon, hanem teszek is érte, mégsem jön össze egy normális kapcsolat. Egyetemre járok, a korosztályomhoz képest egy kicsivel érettebb a gondolkodásom, de bárkivel könnyen megtalálom a közös hangot. Az egyetlen hibám, hogy túl érzelmes vagyok, amit általában a pasik aljas módon ki is használnak. Szeretnék végre valakit, aki ugyanúgy komoly kapcsolatra vágyik, mint én!

Mi a véleményetek, mit kellene tennem?

2013. aug. 7. 20:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

írásod alapján szimpatikus vagy, és őszintén írtad le azt amit tehát tényleg olyan vagy. egyébként a kérdés szerintem nem tucat inkább a válaszok teszik azzá ( nem veszed észre aki normális, rossz helyen keresed, stb, ezek baromságok mind). én ugyan ebben a szituban vagyok csak férfiként csak nálam meg az a gond hogy senki nem vonz igazán.

a kérdésre válaszolva hogy mit lehet tenni: keresgélni. nem hajkurászni egy ideált vagy egy elképzelt "álomkapcsolatot" egyszerűen csak lazítani ismerkedni, pár nap után kiderül (sőt kevesebb idő alatt) hogy valaki vonz e vagy sem. ha nem, nem érdemes vele kezdeni, ha igen akk próba szerencse ismerd meg és vagy lesz vmi vagy nem, ha nem továbbállni. egyszer csak jön egy olyan aki nem csak megfelel, hanem mondhatni ideális;) csak az a kérdés hogy mikor, nem szabad ráfeszülni vagy túl korán komolyan venni, onnantól meg vesztenivalód nincs

19/F

2013. aug. 7. 20:25
 22/33 anonim ***** válasza:
Az egyetemen pl. nézz körbe más szakok hallgatóinál is,hátha látsz ott olyat,aki tetszene. :) Én is az egyik budapesti egyetemre járok,és itt megfordulnak több szak hallgatói is,nap mint nap.Kinézetre elsőre ne ítélkezz szerintem,hanem ismerd meg őket picit jobban,és el sem fogod hinni milyen normális srácok léteznek ott. :)
2013. aug. 7. 20:39
 23/33 anonim ***** válasza:

nekem is sokáig ez volt a problémám lányként, aztán amolyan "véletlenként" (amikben egyébként nem hiszek) beütött a szerelem.. az már más téma, hogy elcsesztem és ezzel elvesztettem őt, de a lényeg az, hogy akkor "találtunk" egymásra, mikor egyáltalán nem is kerestem és nem számítottam semmire

szerintem igenis igaz az, hogy nem szabad rágörcsölni erre a témára, mert már csak azért nem fog teljesülni

a bulikat amúgy nem ajánlom, persze bárhol megtörténhet bármi, de manapság már nem olyan világ van, mint régen, hogy szórakozóhelyen is lehet ismerkedni

légy nyitott, ez a fő szabály és mint ahogy valamelyik hozzászóló is mondta, ez nem azt jelenti, hogy állj le az első szembejövővel! semmiképp se pazarold el magad :)

2013. aug. 7. 21:02
 24/33 Akszidentális Errőr ***** válasza:
Amiért például én elkerülnélek, az ez a "pasi" szó. Annyira degradáló. Nem tudom komolyan venni azt, aki ezt a szót használja, és mellette azt állítja, hogy komoly kapcsolatot keres, meg meg szeretne állapodni.
2013. aug. 7. 21:11
 25/33 anonim ***** válasza:
En normal pasi lennek aki kedves humoros vedelmezo de a noknek megis a bunko penzes pasik jonnek be inkabb. Eleted aran is megvedhetned jon 1 csavo BMW ah kiraly sfutnak utana
2013. aug. 7. 21:12
 26/33 A kérdező kommentje:
Az a legnagyobb probléma, hogy a nők és a férfiak is kölcsönösen szidják egymást ebben az ügyben, emiatt nem is lehet megoldásra jutni! Én még mindig azt mondom, hogy jó lenne ha létrejönne valami közösség, a hasonló gondolkodású embereknek, de ezzel meg az a gond, hogy sokan nagyon jó színészek, és ki mondhatná meg, hogy valójában mit is akarnak... :( Kezdem úgy érezni, hogy csak a reménykedés marad, aztán majd lesz valahogy. (Bár én ezt személy szerint utálom, mert nem szeretek bizonytalanságban élni...)
2013. aug. 7. 22:28
 27/33 anonim ***** válasza:

Igen,csak mi alapján válogatnád össze az embereket?

Sajnos ilyet nem lehet.

Én is örülnék neki,ha meg még 1-2 extra kikötés is lehetne,az már a csúcs lenne,de sajnos ilyen nincs.

A bizonytalanság a legrosszabb,emiatt inkább veszett ügyként kezelem és néha kellemesen csalódom :)

2013. aug. 7. 22:51
 28/33 anonim ***** válasza:

"Miért nem találok magam mellé egy értelmes pasit?"

Mert te magad sem vagy az.

2013. aug. 8. 01:14
 29/33 A kérdező kommentje:
És ezt ha szabad tudnom így miből szűrted le???? :)
2013. aug. 8. 11:31
 30/33 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ez csak költő kérdés volt ugye? :D

Az értelmetlen, következetlen hülyeségre kár reagálni ;)

2013. aug. 8. 15:06
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!