Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találok magam mellé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok magam mellé egy értelmes pasit? 19/L

Figyelt kérdés

Sajnos az a tapasztalat, hogy a mai pasik többsége, csak futó kalandot keres, viszont én tartósat, hiába mondják azt, hogy még fiatal vagyok, élvezzem az életet, ne akarjam magamat elkötelezni. Nem gondolom, hogy különösebb gond lenne velem, átlagos kinézetű vagyok, szeretek csinosan öltözni, gyakran járok el a barátnőimmel bulizni, szóval nem csak várok arra, hogy valaki besétáljon az ajtómon, hanem teszek is érte, mégsem jön össze egy normális kapcsolat. Egyetemre járok, a korosztályomhoz képest egy kicsivel érettebb a gondolkodásom, de bárkivel könnyen megtalálom a közös hangot. Az egyetlen hibám, hogy túl érzelmes vagyok, amit általában a pasik aljas módon ki is használnak. Szeretnék végre valakit, aki ugyanúgy komoly kapcsolatra vágyik, mint én!

Mi a véleményetek, mit kellene tennem?

2013. aug. 7. 20:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Budapesti vagy, kedves kérdező?
2013. aug. 7. 20:17
 12/33 A kérdező kommentje:
igen
2013. aug. 7. 20:18
 13/33 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pont azoknak engedsz, akik kihasználnak, míg esetleg nem veszed észre a körülötted lévő átlagosabb srácokat, vagy ők nem vonzanak. Mondjuk nem tudom, mi lehet a probléma, ezt innen képtelenség megmondani. Abban igazad van, hogy a normális emberek nehezebben találják meg egymást, a bátortalanabbak ugye nem igazán kezdeményeznek, jobban "elbújnak", illetve biztosan van olyan is, aki inkább "vagányabbnak" próbálja beállítani magát, hogy könnyebben beilleszkedhessen a társadalomba. Egyébként meg ne csak bulikban próbálkozz, járj el az érdeklődésednek megfelelő helyekre (valamilyen tánciskolába, sportolni stb.), ahol ismerkedni is tudsz, és nagyobb az esélye, hogy hasonló érdeklődésű, értelmesebb srácok is vannak. Amúgy milyen a férfiideálod?
2013. aug. 7. 20:18
 14/33 A kérdező kommentje:
Soha nem mentem egy férfiideál után, mert semmi értelme, akinek megtetszik a személyisége azt úgyis észreveszem! :)
2013. aug. 7. 20:19
 15/33 anonim válasza:
Hát talán az a legjobb válasz erre, hogy ne keresd a szerelmet mert általában akkor talál be, mikor nem is számítasz rá
2013. aug. 7. 20:20
 16/33 anonim válasza:
megkérdezhetném, milyen szakon tanulsz?
2013. aug. 7. 20:20
 17/33 anonim ***** válasza:

Szóról-szóra, tökéletesen ugyanezt írhattam volna én is, csak 20F :). Ja meg persze nem a barátnőimmel járok bulizni :D.

Egyébként fogalmam sincs, én úgy 1 éve, előző kapcsolatom óta nem foglalkoztam ezzel, és láss csodát: semmi. Szóval tanúsítom, ha csak vársz, és nem gondolsz erre a projektre, attól sem lesz jobb :))

2013. aug. 7. 20:21
 18/33 anonim ***** válasza:
jól látod, mi pasik is esünk át csalódáson, olyan kapcsolaton amiről azt gondoljuk komoly és sokáig tart, de hirtelen véget ér, mert pl becsapnak, átvernek minket, és ilyenkor elvesztjük a reményt, hogy találhatunk tartós kapcs.-ra lányt magunk mellé, mi is nekiállunk átverni, szórakozni csak a lányokkal, még ha a szívünk mélyén nem is erre vágyunk
2013. aug. 7. 20:23
 19/33 anonim ***** válasza:

Én házibulikba, koncertekre, kocsmákba járok a haverokkal.

A jobb pesti kocsmákban vegyes a felhozatal mindkét nemből, de inkább az egyetemista korosztály a jellemző :)

Szerintem mindenki értelmesnek–rendesnek tartja magát, ezért nem írom ide, hogy egy ilyen pasi voltam.

Sok sikert, vigyázz a privátot írókkal!

2013. aug. 7. 20:23
 20/33 A kérdező kommentje:
Nyugi, vigyázok, nem azért írtam ki, hogy ismerkedjek, csak kíváncsi vagyok a véleményekre! :)
2013. aug. 7. 20:25
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!