Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magam mellé egy értelmes pasit? 19/L
Sajnos az a tapasztalat, hogy a mai pasik többsége, csak futó kalandot keres, viszont én tartósat, hiába mondják azt, hogy még fiatal vagyok, élvezzem az életet, ne akarjam magamat elkötelezni. Nem gondolom, hogy különösebb gond lenne velem, átlagos kinézetű vagyok, szeretek csinosan öltözni, gyakran járok el a barátnőimmel bulizni, szóval nem csak várok arra, hogy valaki besétáljon az ajtómon, hanem teszek is érte, mégsem jön össze egy normális kapcsolat. Egyetemre járok, a korosztályomhoz képest egy kicsivel érettebb a gondolkodásom, de bárkivel könnyen megtalálom a közös hangot. Az egyetlen hibám, hogy túl érzelmes vagyok, amit általában a pasik aljas módon ki is használnak. Szeretnék végre valakit, aki ugyanúgy komoly kapcsolatra vágyik, mint én!
Mi a véleményetek, mit kellene tennem?
Szóról-szóra, tökéletesen ugyanezt írhattam volna én is, csak 20F :). Ja meg persze nem a barátnőimmel járok bulizni :D.
Egyébként fogalmam sincs, én úgy 1 éve, előző kapcsolatom óta nem foglalkoztam ezzel, és láss csodát: semmi. Szóval tanúsítom, ha csak vársz, és nem gondolsz erre a projektre, attól sem lesz jobb :))
Én házibulikba, koncertekre, kocsmákba járok a haverokkal.
A jobb pesti kocsmákban vegyes a felhozatal mindkét nemből, de inkább az egyetemista korosztály a jellemző :)
Szerintem mindenki értelmesnek–rendesnek tartja magát, ezért nem írom ide, hogy egy ilyen pasi voltam.
Sok sikert, vigyázz a privátot írókkal!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!