Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom h kedvel-e? (bővvebben lent)
Figyelt kérdés
Felvettem msn-re és szoktunk írni,csak az a baj h mindig én irok rá:(
felvette őt a barátnőm és megkérdezte h szerinte jófej vok-e?
és azt mondta h aha.
Meg kérdeztem tőle h mért pont az a neve msn-en?
ő azt mondta h hosszú történet és ha naon érdekel akkor gyere a suliban oda és kérdezed meg.
2009. okt. 26. 13:20
1/7 anonim válasza:
Hát,valószínű h kedvel. De vigyázz,mert ha egy ilyen "menő csávó"-nak számít,akk lehet h csak azért írta h menj oda suliban mert te is csak egy leszel a sok lány közül.De remélem nem így van,de az biztos h bír.Am a fiúk nem szoktak írni MSN-en(csak a normálisabbak) mert ők elvárják h a lány írjon...manapság mindent nekünk kell csinálni :D
2/7 anonim válasza:
te vetted fel msnre, te írsz mindig neki..és csak annyit mondott aha
ne haragudj de ez nem valami biztató =S
próbáld meg azt, hogy nem írsz neki, egy jó ideig, mondjuk 1 hétig, ha nem ír rád akkor szerintem nem kedvel úgy ahogy te őt, csak nem akar bunkón lerázni
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
de azt h aha nem nekem írta:)
2009. okt. 26. 17:38
4/7 anonim válasza:
tudom, hogy nem neked írta, hanem barátnődnek, gondoltam nem írom le így az egészet =)
5/7 A kérdező kommentje:
jah ok:D
2009. okt. 27. 17:10
6/7 anonim válasza:
énsem szoktam ráírni senkire...mindig rámírnak...tudják hogy olyan vagyok aki nem nagyon ír senkinek, de ha rámírnak szívesen beszélek bárkivel...sztem semmi gond nincs ezzel:)sok szerencsét
7/7 A kérdező kommentje:
:D köszi
2009. nov. 1. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!