Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem? Nem kedvel, nem bírja a társaságom?
Van egy fiú ismerősöm (nem rokon), néha összefutunk nyilvános helyen.
Megfigyeltem nála, hogy elcsendesedik (más is jelen van, akivel addig normálisan beszélgetett), ha a képbe kerülök,egyébként nagyszájú vagány gyerek. Ha beszélgetünk, akkor az olyan nehézkesen megy, a tekintetét is sűrűn elkapja. 1-2mp a maximum amíg rám néz. Néha olyan bunkón, kötekedően viselkedik, néha pedig meg sem szólal, csak van.
Arra is figyelmes lettem, hogy általában nem szólít a nevemen, csak magyaráz. Vagy ha mégis, akkor azt is kétféleképpen teszi, vagy folyamatosan azt mondja akár 1 percen keresztül is vagy pedig alig érthetően és halkan (ez inkább akkor van, ha a becenevem mondja).
25++
Kénytelen vagyok a testbeszédére hagyatkozni, mert alig tudok vele beszélgetni. (persze néha sikerül és akkor tök jól elvagyunk)
Az meg, hogy csendben ülök vele valahol, az kicsit zavaró.
Butának érzem magam ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!