Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nem nézitek le azokat a fiúkat, akiknek tetszetek?
Figyelt kérdés
Nincs bennetek az felsőbbrendűség érzete? Elvégre behódolnak előttetek.
Csak őszintén!
2013. aug. 7. 16:47
11/15 anonim válasza:
Ez marhaság. Ha valakinek megtetszem, az már önmagában egy bók (kissé összetettebb a dolog, de azért mégis), és ki nézné le azt, aki bókol neki? Vagy jólesik a dolog, vagy semleges vagyok vele kapcsolatban (pl ha egy vadidegenről van szó), de sose nézném le.
12/15 anonim válasza:
Miért hódolna be előttem azzal, hogy tetszem neki?
13/15 anonim válasza:
nem nézem le őket,kivéve ha a szokásos facebookon írogatókról van szó
az hogy tetszem valakink nem azt jelenti hogy behódolnak előttem
14/15 anonim válasza:
nem, sőt. ha megtudom,hogy bejövök valakinek, akkor inkább nő is a szememben, és jobbfejnek tartom, merthogy ÉN tetszem neki.:D nem is értem,miért kéne lenézni valakit emiatt.
15/15 anonim válasza:
Most ezzel miért hódolna be?
Kapcsolatban az a normális, hogy egyenlőek a felek. Max. az ágyban lehet játszani, hogy sub meg domináns fél, de az életre akkor se szabad kivetíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!