Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti nem nézitek le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti nem nézitek le azokat a fiúkat, akiknek tetszetek?

Figyelt kérdés

Nincs bennetek az felsőbbrendűség érzete? Elvégre behódolnak előttetek.

Csak őszintén!

2013. aug. 7. 16:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Őszintén szólva jót tesz a büszkeségemnek, amolyan főnöknek érzem magam.De semmiképp nem nézem le.
2013. aug. 7. 16:49
 2/15 anonim ***** válasza:
nem, miért nézném le. Sőt még örül is neki, főleg ha nekem is tetszik. :)
2013. aug. 7. 16:50
 3/15 anonim ***** válasza:
18%
Csak ha rondák.
 4/15 anonim ***** válasza:
nem nézem le
 5/15 anonim ***** válasza:
Miért hódolnának be? Tetszem nekik, és? Van aki nekem tetszik. Sosem nézném le azt, akinek tetszem, ez végül is megtiszteltetés számomra. Legfeljebb nem akarok semmit tőlük, ha nekem nem tetszenek, de ezt kedvesen is ki tudom fejezni.
2013. aug. 7. 16:51
 6/15 A kérdező kommentje:
Hm, az a baj, hogy nem tudom így megállapítani, hogy valóban lány-e a válaszoló.
2013. aug. 7. 16:51
 7/15 anonim ***** válasza:
48%
Na tudod mikor hódolnék be én egy nőnek.. Majd ha gyereket szül nekem, addig meg örüljön ha egyáltalán szóba állok vele.
2013. aug. 7. 16:55
 8/15 anonim ***** válasza:
33%
Most mindenki írja, illetve írni fogja, hogy "nem". Aha, persze... Ott rúgnának, aláznának meg, ahol tudnának.
 9/15 Didiiayer ***** válasza:
Nem nézem le, és lány vagyok.
 10/15 anonim ***** válasza:
7%
Mondom én...
2013. aug. 7. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!