Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kocka fiú+nem kocka lány=?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocka fiú+nem kocka lány=?

Figyelt kérdés
Mi lesz ebből? Én vagyok a lány!
2013. aug. 7. 16:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én személy szerint év közben rohadt sokat World of Warcraftozok és nagyon rá vagyok kockulva, de ilyenkor nyáron egyáltalán nem kockulok és itthon sem vagyok. Szerintem nem akadály. Csak szakítson rád időt az a lényeg:)
2013. aug. 7. 16:41
 12/17 A kérdező kommentje:

Ő maga jellemzi magát ezzel a szóval.

Videójátékozik... sokat! Meg gépezik, a munkájához is hozzátartoznak a kütyük.

Én is szoktam gépezni, de semmi extra, inkább filmeket nézek meg zenét hallgatok a gépen. Ki kéne próbálnom a videójátékokat vajon?

2013. aug. 7. 16:44
 13/17 anonim ***** válasza:
szia! az én párom is "kocka", van egy számítógépes játék, nagyon sokat játszik vele, és nagyon ügyes, komoly szinten van (ezt úgy értem, hogy itthon kb minden játékos ismeri már a nevét stb), tehát tényleg sok idejét tölti ezzel, de semmi gondunk nem volt még belőle. hogy miért? mert lehet normálisan csinálni. ha fontos vagy a srácnak, akkor amikor veled van, nem fog játszani. ha úgy érzed, hogy előtérbe helyezi a számítógépet, a kütyüket meg a játékokat, akkor bukta!
2013. aug. 7. 16:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha a fontossági sorrendben előrébb tud helyezni téged mint a kockulást akkor teljesen olyan mintha egy normális fiúval járnál. Az az nem olyan hanem az.
2013. aug. 7. 17:11
 15/17 anonim ***** válasza:

deltoid ..

bocs nem voltam jó geometriából sosem

2013. aug. 7. 17:16
 16/17 anonim válasza:
Ha tényleg szeret akkor nem megy a kapcsolatotok rovására!
2013. aug. 7. 17:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Én éppenséggel kocka lány vagyok, és kocka fiút is szeretek, de ha te nem vagy kocka, szerintem akkor is lehet kapcsolat.

Nem baj, ha egy-két dologban eltértek, csak neked rosszabb lehet, ha a gépet helyezi előbbre, velem meg játszik. XD

Ha te vagy a fontosabb, akkor meg se fogod érezni, hogy kocka.

17/L

2013. aug. 7. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!