Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak ide nyafogni a mai férfiak, hogy nincs barátnőjük, amikor MOST IS OTT ÜLNEK A GÉP ELŐTT, és sajnáltatják magukat, ahelyett hogy kimennének ebben a jó időben, és kezdenének valamit magukkal, ismerkednének vhol, vagy bármi?!
mert ez itt sokkal könnyebb :)
amúgy meg mindjárt jól megkapod majd, hogy de hát esélyük sincsen odakint, satöbbi, satöbbi. hát, az élet nem habostorta.
23L
van baratnom, de en azert nem megyek ki ebben a jo idoben, mert a munkam nem engedi. de majd pentek delutan szabad vagyok hetfoig:d remelem akor is jo lesz az ido:d
A felhaborodasodal egyet ertek. n sem tudom mert sajnaltatjak magukat, en mondjuk nem is sajnalom:D
Én voltam a napokban csajozni, most először találtam olyan lányokat, akik nyitottak voltak rám, még, ha csak baárti szinten is ismerkedni, kapcsolatot egyik sem akar, de legalább most nem vágták a képembe kivételesen, hogy de nagy orrom van, meg milyen ronda vagyok húzzak innen. Kellemes csalódás volt, de lehet legközelebb megint csak a rosszat kapom, ha próbálkozom lányoknál. Sajnos van, aki olyan ronda, hogy a lányok nem tudnak hozzá vonzódni és nálam tényleg az is csoda, ha egy láyn már hajlandó velem szóba állni és nem bunkózik a külsőm miatt. Ezt sokan fel sem fogják, mert szerencsések, jól néznek ki. Ezt a fájó érzést csak az tudja, akit sokat bántottak a külseje miatt.
Szerintem több megértés kéne az emberekbe, nem mindig csak bántani másokat akármi miatt is.
Nekem már van,pont tegnap óta...
Sajnos távkapcsolat,de azért több a semminél.
Mondjuk rám eleve nem tartozik,mert nem nyafogtam itt.
Akire vonatkozik,az azért,mert könnyű rá fogni olyan dolgokra,mint a pénz,szépség,idő,nők nagyképűsége stb.Mint hogy be ismernék,hogy nem tudnak jól csajozni.És hogy nekik kéne változtatni.Mondjuk érdekes,mert a barátnőmnek épp az elött,mi elött össze jöttünk,mondtam,hogy nekem nem is annyira fontos,hogy legyen valakim...Lehet ez a kulcs,hogy ne akarja annyira az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!