Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire tetszik az, ha egy fiú egy hosszú ideig nem beszél veletek, nem ír rátok, stb?
Figyelt kérdés
18/F2013. aug. 7. 14:02
1/9 anonim válasza:
tetszik, főleg ha le akarom rázni
3/9 anonim válasza:
Semennyire, szeretem a végleteket, de nem így. Ne keressen állandóan, de ne sz@rjon le akkor engem se érdekel
4/9 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy nem érdekelem, úgyhogy hagyhatnánk is a fenébe az egészet.
5/9 anonim válasza:
Sejtem, hogy mire gondolsz, az a hosszú idő, max 2-3 nap legyen. Ha utána sem jelentkezel, (vagy ő sem) akkor olyan mintha közömbösek lennétek egymásnak.
6/9 anonim válasza:
Ha napi egyszer írsz vagy felhívod a csajt, az rendben van. Ha egy nap 2 nél többször azt már annyira nem csípik. Legyen magánéleted, legyél meg nélküle is. De az sem jó, ha csak 3-4 naponta keresed, mert akkor meg azt fogja hinni, hogy nem érdekel téged.
8/9 anonim válasza:
semennyire. kivéve, ha nem érdekel a srác. akkor inkább ne is beszéljen velem. soha.
ha viszont tetszik, akkor igenis keressen. naponta, kétnaponta szerintem igenis lehet. nem értettem soha ezeket a taktikázásokat... ha tetszik neked, jelezd, ha te tetszel neki, ő is jelezze. elég bonyolultak az érzelmek is külön bonyolítás nélkül is :D
9/9 anonim válasza:
Ha akarok vele beszélni, akkor nagyon nem tetszik.
Ha nem érdekel, akkor meg nem érdekel... Logikus, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!