Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti ezt mért csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ezt mért csinálnátok?

Figyelt kérdés

van egy barátom (nem járunk) akivel tervezzük, hogy néha összejárunk kicsit "játszadozni", de egyelőre még nem a szexre. ő mondta, hogy vár de addig is petting lesz. Ti mért akarnátok ennyire egy lányt? Sokszor olvastam h a szűz csajokkal csak baj van meg sok a macera.( Az mellékes h mért nem jövünk össze most, csak a későbbiekben lehet róla szó.)

17/L

2009. okt. 26. 11:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem tumom mi a kérdés, szerintem szexeljetek.
2009. okt. 26. 11:55
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
sok oka lehet. pl szerelmes beléd, vagy lehet hoyg még ő is szűz, vagy pont hogy nagyon tapasztalt és szüzet akar.
2009. okt. 26. 11:56
 3/18 anonim ***** válasza:
56%

Mi az h miért csinálnátok? Miért ne? Pettingelni is jó dolog, ha már dugni nem lehet =)

16/F

2009. okt. 26. 11:57
 4/18 A kérdező kommentje:

ő tapasztalt mert 3 lánnyal volt eddig

a kérdés az lenne h mért akar ennyire egy szűz lányt? mert sztem megkaphatna egy nem szüzet és vele jobb lenne a szex mint egy "kezdővel":)

2009. okt. 26. 12:04
 5/18 anonim válasza:
86%
szeintem csak kiváncsi rá h mien egy szűz csajjal.....
2009. okt. 26. 12:06
 6/18 anonim ***** válasza:
74%
Hát, jobb egy szüz lánnyal, mint egy agyon b_aszott p_icsával.
2009. okt. 26. 12:12
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megkaphatna mást is, de téged már lefűzött. És tudod, jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok :-)
2009. okt. 26. 12:15
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
örül neki h. még nem mocskoltak be
2009. okt. 26. 12:22
 9/18 A kérdező kommentje:

hát meglehet h jobb egy szűz csajjal én nem tudhatom:D

de mondjuk egy olyan csaj akinek eddig 1 emberrel volt szexuális kapcsolata nem feltétlen p_icsa,, ezt azért mondom mert nem tudom mi a jó h ennyire kíván egy szűz csajt?:)

sokszor mondta h nagyon kíván meg h ma nagyon szexi voltam...

srácok ha ebbe belemennék ribancnak tartanátok?:S am nem vagyok egy bulizós mindenkire rámászó csaj, szóval nem fekszek össze mindenkivel:)

2009. okt. 26. 12:23
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nagyobb élvezet lenne neki.16/L
2009. okt. 26. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!