Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mit találtok úgymond " szexi"-nek egy fiúban? De tényleg, mi tetszik úgy?
Figyelt kérdés
:D2013. aug. 7. 00:05
11/22 anonim válasza:
Ja látom kritériumok azok vannak bőven de ha egy pasi sorolná így már oltanátok, hogy miért nem a belsővel meg a normális átlaglányokkal foglalkozunk.
12/22 anonim válasza:
Aki megteheti, az miért ne válogasson? ;) Amúgy pasiknak is ugyanúgy számít a külső, nehogy már ez legyen a gond.
13/22 anonim válasza:
Basszus, az volt a kérdés hogy a lányok mit találnak szexinek. Ne itt lúzerkedjetek.
14/22 anonim válasza:
ezer meg ezer féle dolog lehet. borosta, hang, illat, has, v-vonal, szemek, száj, stb. stb. stb.
nekem pl. az illat és a kulcscsont.:) 14/L
15/22 anonim válasza:
Nekem is a hang, illetve ajkak és szem (vagyis ahogy nézni tud vele).
16/22 anonim válasza:
Számomra a borosta nagyon vonzó tud lenni. De emellett tetszik a széles váll, az izmos kar is. + a hangja
17/22 anonim válasza:
Összhatás,de leginkább a személyisége sexis!komolyan!onnan meg már mindent annak látsz rajta!
19/22 anonim válasza:
hang, megjelenés, szemek, illat*-*
20/22 anonim válasza:
# 12 hja bocs, hogy te megteheted, hogy válogass. Egyből gondoltam, hogy ide csak topmodellek járnak írni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!