Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenézőek ezek a kérdések?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenézőek ezek a kérdések?

Figyelt kérdés

Valaki rátok ír társkeresőn. Megkérdezi elsőként mi a végzettséged, utána, hogy tényleg ott laksz ami ki van írva.

Hozzá tenném, az illető 31 éves. Kissé lenézőnek érzem ezeket a kérdéseket így elsőre. Főleg ahogy feltette őket.

2013. aug. 6. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
az első kérdés kicsit az, a másodikkal nincs baj amúgy küldd el a jó édes anyjába, azt faggassa ne téged
2013. aug. 6. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

te nézd le őt hogyé rdekli a végzettséged.

kit érdekel az iskola az a lényeg mennyi zsozsód van

3/10 anonim ***** válasza:

nem tartanám annak, de lehet szépen is kérdezni.

gondolj csak bele, 31 évesen társat keresel, ne legyen túl messze, legyen normális állása...

4/10 anonim válasza:
szerintem nincs benne semmi lenéző... csak szeretne biztosra menni
2013. aug. 6. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem, neten nincs idő finomkodásra már bocs, ha ezt nem tudod elfogadni, hogy olyanokra térnek egyből, ami fontos akkor ne ott ismerkedj.
2013. aug. 6. 22:17
 6/10 A kérdező kommentje:
én vagyok a nő egyébként, de így még soha nem kezdte senki. ha valaki ilyen dolgokra kíváncsi, az menjen az elittársra. én nem kérdeztem meg tőle hogy pl. mennyit keresel, vagy van-e autód. aki meg munkahely, anyagiak miatt egy nőnél ilyeneket kérdez, az kissé haszonlesőnek tűnik.
2013. aug. 6. 22:20
 7/10 A kérdező kommentje:
nagyon értelmesek vagytok... és kb. 20 év alattiak?
2013. aug. 6. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:

én az első levélben nem kérdeznék ilyeneket,mert ezek nem olyan fontos kérdések

először a belső a fontos,hogy egyáltalán elég értelmes e,hogy később majd megkérdezzem,mivel foglalkozik

2013. aug. 6. 22:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Geri4455

Az üzenet címzettje: Ismeretlen kérdező

Az elküldés időpontja: ma 22:22

Az üzenet oka: A kérdés: Lenézőek ezek a kérdések?

Az üzenet szövege: büüdös cigányku.rva

2013. aug. 6. 22:24
 10/10 A kérdező kommentje:
ilyen és ehhez hasonló privát üzenetekre nem vagyok kíváncsi. de azért köszönöm szépen!
2013. aug. 6. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!