Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kigyúrt fiúk tetszenek nektek jobban? Illetve további kérdések lent.
Pl. Ilyen : [link]
vagy : egy normális testalkatú,kevés fölösleggel a hasán?Izmosabb/nagyobb combokkal,lábakkal?Persze kezén is lenne izom,de nem annyira látszik,max. ha befeszít.
Magasság :
hány cm fölött számít nektek egy fiú magasnak?(185 cm vagyok,az már magasnak számít nektek?)
Haj :
barna,szőke,fekete?
szem színe?
Tulajdonságok :
Kedves,jó fej,jó tanuló,csendes visszahúzódó,normális lányok figyelmen kívül hagyják,jóképű,180 cm magas + afölött
vagy
kedves tud lenni a csajokkal,leissza magát hetente,szeret mindenhol a leghangosabb lenni,legfeltűnőbb,170 cm magas,de köcsög is tud lenni,minden csaj oda van érte,jóképű
Képet nem küldök magamról senkinek,főleg a korombeli lányok válasza érdekel 14-18 de más is írhat persze.
16F

16 évesen mit pattogsz?
Annyira jó,hogy kész férfinak érzed magad.
Gyere dolgozni napi 8 órát.De kemény fizikai melót!

azért jó ha van egy kis izom, de nem fontos!
a lényeg hogy legyen magasabb nálam ami nem nehéz- 158 vagyok! bár szeretem a magassarkúkat szal jó kb 170 legyen:) haj/ szem lényegtelen
talán inkáb az első tulajdonságok:D
15/L

Jó ha a pasi, izmos. de ha nem az én akkor is szeretem. Magasság ht legyen magasabb nálam 170 cm- vagyok. :) Hát.. Szerintem legyen rossz fiús a beütés, ne legyen mindig részeg és kedves legyen. Aranyos, hát nem tudom. az első se a második nem az igazi... :D de inkább 1.
Szeme szine, haja szine.. nem érdekel, mert nem azért szeretem.. :)
13/L

Véleményem szerint az ilyen kinézetü emberkék rém nagy egoval rendelkeznek, azt hiszik, hogy ők sz.táka spanyol viaszt, lekezelők tudnak lenni, körbezsongják a nők, lehet hogy jó fej, lehet, hogy jól mutat, lehet, hogy sok pénze van, szórakozni jó, de én családalapitásra mondjuk még véletlenül sem gondolnák rá.
(bocsánat) Aki ugy jön-megy, hogy ilyen magas, olyan hosszu ilyen mellü olyan fenekü, az már régen rossz.
Ezek csak külsőségek. A belső, lehet ugyan OK, de kicsi az esély rá.
átlagos kinézetü, intelligens, ápolt (na nem piperkőc, aki hetente pedikür-manikür-fodrász) tudjon megszólalni, ne a kapa álljon ki a szájából (ne a b.megek röpködjenek minden mondatába) legyen célja az életben, legyen udvarias, és szeressen. Az, hogy mekkora hasizma van, és kopasz, vagy sem.... csak egyeseknek fontos. Nekik meg csak dicsekvés, és pénzforrás. bocsánat :-( nem akartam senkit megbántani.
Még emlékszem ifjukoromból, volt olyan lány, aki a leg hiper-szuperebb pasikkal járt. Ő sem volt csunya, és ma sem az!!! Megcsalták, már 3. férjével él..... soroljam még?
#7 : Megértem,de csak érdekelt a lányok véleménye,én kedves vagyok a lányokkal,és engem nem vesznek körül a lányok,mint a 2. tulajdonságú krapekot.Ráadásul nekem (1. tulajdonságot,magamról írtam) nem nagy az egóm,még sosem volt barátnőm.
De az ilyen menő páwáknak nem értem hogy lehet ennyi nője..

Nem vesztettél semmit. mindenkinek eljön az életébe az első, majd egyszer az igazi is.
ha a kettő egyszerre történik az király dolog!!!
Légy mindig önmagad!

kedves kérdező! nem tartozom oda akiktől várod a választ, de soha nem ezek alapján választottam, ha nem legyen agya tudjon beszélgetni
amúgy a lányaimnak is ezt tanítottam, még csak a magasság sem döntő, mivel hozzád az alacsonyak is simán elmennek,
jó azt nézem hány éves vagy, hány cm, még fogsz nőni, ez tuti N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!