Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kigyúrt fiúk tetszenek nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kigyúrt fiúk tetszenek nektek jobban? Illetve további kérdések lent.

Figyelt kérdés

Pl. Ilyen : [link]

vagy : egy normális testalkatú,kevés fölösleggel a hasán?Izmosabb/nagyobb combokkal,lábakkal?Persze kezén is lenne izom,de nem annyira látszik,max. ha befeszít.

Magasság :

hány cm fölött számít nektek egy fiú magasnak?(185 cm vagyok,az már magasnak számít nektek?)

Haj :

barna,szőke,fekete?

szem színe?

Tulajdonságok :

Kedves,jó fej,jó tanuló,csendes visszahúzódó,normális lányok figyelmen kívül hagyják,jóképű,180 cm magas + afölött

vagy

kedves tud lenni a csajokkal,leissza magát hetente,szeret mindenhol a leghangosabb lenni,legfeltűnőbb,170 cm magas,de köcsög is tud lenni,minden csaj oda van érte,jóképű

Képet nem küldök magamról senkinek,főleg a korombeli lányok válasza érdekel 14-18 de más is írhat persze.

16F

2013. júl. 5. 18:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nekem is vannak céljaim,nem akarok dicsekedni,de eddig minden évben jól végeztem,remélem ez nem is fog változni!

Nekem pl. az a célom hogy orvosi egyetemre menjek,és fogorvos legyek.

De köszönöm a választ!

2013. júl. 5. 19:09
 12/13 anonim ***** válasza:
legyen kigyűrt, de ne túlságosan, viszont szeressen bulizni, és legyen a társaság középpontja, de törődjön az emberekkel is, ne legyen egoista, és legyen magas 180 feletti
2013. júl. 5. 19:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem kell kigyúrt pasi.. Legyen rajta némi izom, bírjon el, és ne fújja el a szél, de nem tetszenek az izomállatok :D

A barátom 195 cm, ez azt hiszem elég magas :D 185 is az.

Haj, szem: tök mindegy :DD

Inkább az első tulajdonságok, a második felsorolás számomra taszító :D

2013. júl. 5. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!