Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kigyúrt fiúk tetszenek nektek jobban? Illetve további kérdések lent.
Pl. Ilyen : [link]
vagy : egy normális testalkatú,kevés fölösleggel a hasán?Izmosabb/nagyobb combokkal,lábakkal?Persze kezén is lenne izom,de nem annyira látszik,max. ha befeszít.
Magasság :
hány cm fölött számít nektek egy fiú magasnak?(185 cm vagyok,az már magasnak számít nektek?)
Haj :
barna,szőke,fekete?
szem színe?
Tulajdonságok :
Kedves,jó fej,jó tanuló,csendes visszahúzódó,normális lányok figyelmen kívül hagyják,jóképű,180 cm magas + afölött
vagy
kedves tud lenni a csajokkal,leissza magát hetente,szeret mindenhol a leghangosabb lenni,legfeltűnőbb,170 cm magas,de köcsög is tud lenni,minden csaj oda van érte,jóképű
Képet nem küldök magamról senkinek,főleg a korombeli lányok válasza érdekel 14-18 de más is írhat persze.
16F
Nekem is vannak céljaim,nem akarok dicsekedni,de eddig minden évben jól végeztem,remélem ez nem is fog változni!
Nekem pl. az a célom hogy orvosi egyetemre menjek,és fogorvos legyek.
De köszönöm a választ!

Nem kell kigyúrt pasi.. Legyen rajta némi izom, bírjon el, és ne fújja el a szél, de nem tetszenek az izomállatok :D
A barátom 195 cm, ez azt hiszem elég magas :D 185 is az.
Haj, szem: tök mindegy :DD
Inkább az első tulajdonságok, a második felsorolás számomra taszító :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!