Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék megkérni minden, magát "rondának" és nem rondának tartó fiút/lányt -akinek kedve van hozzá-, hogy nézze meg ezt az oldalt, amit lentebb linkelek. Milyen eredményt kaptok, ha végigcsináljátok?
Figyelt kérdés
Itt az oldal:
Szerintem eléggé egyértelmű, hogy mit kell csinálni, ha valakinek mégsem menne, akkor szívesen segítek.
Nekem 7,46 lett az eredmény és nem tartom magam "rondának".
#Anaface #Facial Beauty Analysis
2013. aug. 6. 21:45
11/16 anonim válasza:
8,13
Én nem tartom magam szépnek
F
12/16 anonim válasza:
Nekem 7,58 lett. De nem változtatott semmin a magamról alkotott képemen. Így is csúnyának tartom magam.:)
16/L
13/16 anonim válasza:
nemvágom hogy kell képet felrakni rá.. hogy kell?? segítsetek légyszi :)
14/16 A kérdező kommentje:
Ha fellépsz, van egy olyan, hogy
Upload picture: Browse.
Rányomsz és megkeresed a gépeden a képet, amit fel akarsz tenni. Utána pontokkal fogja jelölni, hogy miket kell bejelölnöd és a végén kidobja a pontszámot.
2013. aug. 8. 17:33
15/16 anonim válasza:
9,21
Közepesen szépnek érzem magam.
16/16 anonim válasza:
10 Nyertem és bűnronda vagyok... Ja kamuzni nem ér? Elfelejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!