Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi az, ami megfog a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi az, ami megfog a csajokban?

Figyelt kérdés
Mi az, ami miatt vonzó lesz a szemedben egy csaj, amikor megismered? Pl. ha eleinte barátkoztok, mi az, amitől ez az érzés benned átfordulhat vonzalommá? Nem feltétlenül külsőre, inkább természetileg értem. Kíváncsi vagyok:)
2009. okt. 26. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
A humora, a kedvessége.
2009. okt. 26. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:
27%

Hát először megnézem hogy öltözködik.Ha normálisan /semmmi EMO, ROCKER VAGY ILYESMI AKKOR inkább megyek tovább/ szeretem ha feszülős cuccokban járkál.

Utána fontos még a haja, szép hosszú legyen(barna fekete esetleg szőke)

de ezenkívül még az is fontos h mien a teste, arca szép legyen stb.

16f

2009. okt. 26. 09:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak köszönöm szépen.

A második válaszolónak: neked is köszönöm, de te csak a külsőségekről írtál. Belsőre milyen legyen egy csaj?

2009. okt. 26. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Mivel a belsőt kérdezted a külsőt nem írom, azt már leírták mások, bár nekem aztán mindegy, hogy emo vagy rocker valaki, bármilyen stílusa van, felőlem ha jól néz ki, jöhet XD

Belső: ne hisztizzen úton-útfélen minden hülyeségen, ne húzza az agyam, adja önmagát, ne legyen mesterkélt, legyenek önálló gondolatai, de én azért szeretem, ha egy kicsit irányítható is ^^ Humorérzék, lazaság, ne vegye túl komolyan a dolgokat, nekem az ilyen ambiciózus stréber díszpics@k nem jönnek be :X Meg ne legyen beképzelt se, ne tartsa többre magát annál, aki, akkor már inkább legyen kicsit önbizalomhiányos, mint beképzelt :D Ja meg ne legyen okosabb nálam, az nagyon idegesít :D

Kb. ennyi így hirtelen...

16/F

2009. okt. 26. 10:10
 5/8 anonim válasza:

Vannak, amik belsőtől függő külső dolgok:

1. szem

2. kisugárzás - személytől függően, ki mit szeret (vadóc, rejtélyes, stb. ...)

3. kedvesség

4. humor

5. gesztusok

meg még sok más...

2009. okt. 26. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát jól öltözködjön, szép teste legyen, hosszú haja :)

Meg az, hogy ne legyen túl "lányos lány" hanem kicsit fiús vagyis nem az a nyafogós kis pycs@ aki mindent divatból csinál!

Legyen egyedi kicsit, de sok közöd legyen bennünk.

A humora jó, szeresse a vicceket, legyen okos, legyen kedves aranyos, törődő :)

Remélem segítettem kicsit :)

2009. okt. 26. 11:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Legyen egyedi kicsit, de sok közös legyen bennünk*
2009. okt. 26. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:
szem
2009. okt. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!