Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok lány valójában meg sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány valójában meg sem érdemelné, hogy annak született?

Figyelt kérdés

Sok lányt elnézve ez jutott az eszembe.

Az "élet őrzőiként" a lányok, nők megkülönböztetett bánásmódot, gyakran kiemelten erős érdeklődést és kedvességet kapnak, ami viszont állapot és nem érdem. Sokuk emiatt erősen öntelt és ellenszenves viselkedésű lesz, pedig mindez nem az ő érdeme, hanem a természeté. Ha férfitestbe születnek ugyanazon jellemmel, természettel, akkor észre sem vennék őket.

Ki látja még hasonlóan?

2013. aug. 5. 22:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Te dolgoztatnál meg?! :'D Nőként mondom, hogy körberöhögnélek. Inkább te nem érdemelnéd meg, hogy oszthasd az észt. Köszönd annak, akinek először fordult meg a fejében a szólásszabadság gondolata!

Semmirevaló takony.

2013. aug. 5. 22:58
 12/32 anonim ***** válasza:
full komolyan: mit érzel ilyenkor,de tényleg?
2013. aug. 5. 23:06
 13/32 anonim ***** válasza:

öhmm ja. pontosan emberek pontosan. ez igy van.

csaj vagyok.

2013. aug. 5. 23:08
 14/32 A kérdező kommentje:
Világos, hogy a nőstény szúnyogok csípnek. Imádom ezt a finom nőies stílust.
2013. aug. 5. 23:14
 15/32 A kérdező kommentje:
Semmi különöset nem érzek, csak hangosan gondolkodtam.
2013. aug. 5. 23:15
 16/32 anonim ***** válasza:
Hát bocs, de nem neked szeretnék finom és nőies lenni! :) Te max. rozsdás késsel való herélést kaphatsz tőlem.
2013. aug. 5. 23:16
 17/32 anonim ***** válasza:

akkor meg elég beteg gondolkodásod van már bocs. Kicsi zavar lehet az erőben.

Remélem az a rozsdás kés még életlen is lesz

2013. aug. 5. 23:23
 18/32 A kérdező kommentje:

na jó, akkor leírom kicsit bővebben. azért írtam ki ezt, mert az utóbbi időszakban több olyan csajt is láttam, akik szörnyen buták és rosszindulatúak voltak. Mégis úgy körülrajongták őket, mint valami popsztárt. Pusztán a nemiségük és a megjelenésük miatt.Erre céloztam a kérdéssel.

De egyébként "sok lány"-t írtam, ami nem jelenti az összeset.

2013. aug. 5. 23:24
 19/32 A kérdező kommentje:
Nem adom fel, te mindig ilyen kedves vagy?
2013. aug. 5. 23:25
 20/32 anonim ***** válasza:
csak ha a vita partner megérdemli.
2013. aug. 5. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!