Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írnál véleményt a képemről? (21f)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnál véleményt a képemről? (21f)

Figyelt kérdés

Semmi extra, csak egy kép. Szerintetek jó lett, vagy inkább ne mutogassam?:D

[link]

2013. aug. 5. 21:21
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
Tedd már magad takarékra, te irigy, eszetlen gyökér! Előre is kösz.
2013. aug. 5. 21:58
 32/54 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj a külsőddel, de ezen a képen nem tudom mit csináltál a szemeddel, én retusálnám a helyedben. :D
2013. aug. 5. 21:59
 33/54 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt a vámpírozást.. de gondolom azért mondjátok mert olyan csúnya vagyok. Hát a kedvem elég szar lett, de az én hülyeségem volt képet kirakni ide.
2013. aug. 5. 21:59
 34/54 anonim ***** válasza:
Másokhoz képest még elég olcsón megúsztad :) én akkor sem tenném ki ide a képem ha fizetnének érte :D
2013. aug. 5. 22:06
 35/54 anonim ***** válasza:

cüc cüc, eleve nem egy ilyen oldal alapján kéne..öh nem ezt kéne mérvadónak tekintened,,

ha meg nem bírod a kritikát, meg az internetet akkor ne rakd ki a képed, ennyi. Ne aggódj ha szuper királyul néznél ki akkor is lenne aki fikáz, ha te neked ettől jó szar lesz a kedved akkor ez van, gyenge vagy hozzá

2013. aug. 5. 22:09
 36/54 anonim ***** válasza:
Szerintem jó kép lett, és basszus, nem vagy csúnya :D Sőt, úgyhogy ne aggódj :))
2013. aug. 5. 22:21
 37/54 anonim ***** válasza:

Nekem az erdő miatt ugrott be.

35-össel egyetértek,én se merném amúgy kirakni a képem.

2013. aug. 5. 22:28
 38/54 A kérdező kommentje:

Hát ez a Twilight cucc elég ratyi, ha ismertem volna ezelőtt valószínűleg nem így csináltam volna meg:D

De legalább a vámpír hasonlat tisztázódott.. :D

2013. aug. 5. 22:30
 39/54 anonim ***** válasza:

Szerintem jóképű, határozott srác vagy, de úgy érzem, hogy nem tekintenéd egyenrangúnak a lánypartneredet.

Nekem ez jön le.

2013. aug. 5. 22:35
 40/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Az utóbbi megállapítást miből következtetted? Mert azt viszont cáfolnám.

2013. aug. 5. 22:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!