Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miről beszéljek egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek egy lánnyal ha engem érdekelnek a komolyabb dolgok is?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok. Volt pár helyzetem csajjal, hogy majdnem összejött de mégse mert nem volt nagyon témánk. Engem érdekel hogy hogy működik a világ, és egyéb mély témák (politika stb). De ők mindig számomra unalmas dolgokról beszélnek. Hobbijukat meghallgatom, de pl a lovaglás volt egy párnak a hobbija ami marha unalmas volt és van akinek még hobbija sincs. Ezekkel nem tudok mit beszélni. Most akkor csökkentsem le az IQm hogy érdekeljenek az átlagos, agyoncsépelt témák?
2013. aug. 5. 00:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nyilván akkor beszélj vele komolyabb témáról átalad is bírt
2013. aug. 5. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!