Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha ennyi idősen már nem érdekelnek ezek a dolgok?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok. Már nem járok el diszcóba, nem érdekel, sem csavarogni, mint a fiatalok, nem piálok, stb... érettebb vagyok, és voltam is mindig a koromnál. Most akivel ismerkedek, azt zavarja, és bele köt abba, hogy akkor nem is vagyok ember.2013. júl. 11. 13:59
1/15 anonim válasza:
Én meg 20 vagyok és így nem érdekelnek ezek a dolgok.A mások véleményét meg letojom
2/15 anonim válasza:
Hát azért még te sem vagy olyan öreg, hogy otthon kösd a pulóvert.. Ha nincs kedved ilyen helyekre járni az a saját döntésed, de a barátnőd kedvéért párszor bevállahatnád. Egy kis mozgás bulizás sosem árt:)
3/15 A kérdező kommentje:
nem szeretem ezeket a helyeket. lány vagyok és pasival ismerkedek. beülés egy kávézóba, mozi, kirándulás stb... bele fér. de nekem már nem jönnek be a tini discok, bocsi.
2013. júl. 11. 14:02
4/15 anonim válasza:
Én 16 vagyok,és sosem érdekeltek sem a discok,sem a hányásig való piálás,füvezés,stb.
5/15 anonim válasza:
én meg 18 vagyok :D és engem se érdekelnek ezek a dolgok és soha nem is érdekeltek :D
6/15 anonim válasza:
nem attól leszel érett h nem szórakozol.. omg..
7/15 A kérdező kommentje:
az érettséget másra írtam kedves kötekedő!
2013. júl. 11. 14:06
8/15 anonim válasza:
Homo sapiens sapiens ~ ember kb. 200 000 éve létezik, a disco viszont ehhez képest viszonylag új találmány. Kizárt hogy ne lennél ember e miatt.
9/15 anonim válasza:
Aki ebbe beleköt, azt hagyd a fenébe. Engem se érdekeltek sose az ilyenek, de a barátaimat (pasijaimat) se.
10/15 anonim válasza:
Ki mondta, hogy muszáj diszkóba járnod?
Van sok egyéb (és kulturáltabb) módja is a szórakozásnak, amit más emberekkel együtt végezhetsz. Ha valaki arra kényszerít, hogy olyat tegyél, amit nem szeretnél, másképp pedig faképnél hagyna, akkor jobban is jársz, ha otthagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!