Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOMOSZ. TÉMA: Magyarországon miért nem engedélyezett az azonos neműek házassága?
"tiltani, hogy a pároknak ugyanolyan joguk legyen szexuális irányultságuktól függetlenül, minden, csak nem "keresztény érték"."
Na ez azért szerintem eléggé diszkrimináló hozzászólás volt. Miért nem lehet elfogadni minket úgy, ahogy vagyunk? Ha már a kereszténységnél tartunk, kedves válaszoló:
-szoktad tartani a böjtöt húsvét előtt?
-a Biblia nem nyilatkozik arról, hogy a homoszexualitás nagyon nagy bűn lenne.
-a Biblia tartalmazza ezt a részt: ",A körülmetéletlen férfi pedig, aki nem metéli körül az ő férfitestének bőrét, az ilyen férfi kivágattatik, mert felbontotta az én szövetségemet." Miért nem vagy körülmetélt, ha benne van Bibliában? Valamint az a másik kérdésem, hogy a homoszexualitást miért állapítod meg nagyobb bűnknt, mint az előbőr megtartását?
A válaszolj mihamarabb hozzászólásként.
Lehet azért mert akkor valóban örökbe tudnának fogadni, családot alapítani, stb és akkor alapjában rengne meg a társadalom, melynek alapja a család, ami áll egy nőből egy férfiból és a gyerekekből. Meg ugye így szaporodik a társadalom (a család által), és a melegek nem tudnak szaporodni! A béranyaságot és a nőknél való mesterséges beültetéseket hanyagoljuk, a béranyaság amúgy sem megengedett hazánkban.
és a definíció szerint is a házasság egy férfi és egy nő közötti kötelék, szóval már ez önmagában kizárja a melegek házasságát.
@ 43/46 Időpont ma 12:14
mielőtt agyvérzést kapsz a hisztérikus kirohanásod után, fuss neki a mondatomnak még egyszer.
Nem kapok agyvérzést ennyitől :)
A kereszténység szempontját figyelembe véve miért nem metélik magukat körül a hívők? Pedig benne van a bibliában.
Ennek fuss neki mégegyszer.
Mert a hazassag vallasi dolog - nem pedig politikiai! Es nem is szabadna keverni a kettot!!!
A papa azt mondja hogy nem akkor nem es kesz!
Olvasd el a Bibliat.
Nem vagyok hithu kereszteny, csak nem szeretem amikor keverik a szezont a fazonnal. Ez egy vallas. Nem toleraljak az egynemuek kapcsolatat. Kesz. Ennyi.
Ha a politikai vezetes ugy dont -vagy mar dontott?- akkor reszemrol lehetnek elettarsak papiron...
Mellekesen felhaborito hogy 16 eves kis tini letedre mar jol tudod hogy bi vagy!!! Netan szexeltel mar fiuval es lannyal is? Komolyan felmaszom egyszer ettol az egesztol a plafonra! Milyen szulok azok akik ezt engedik?! Micsoda egy elcsszett generacio...
Ahelyett hogy meg bicikliznel a haverokkal a faluban...
Nah kileptem... Eleg ez nekem. Csak remenykedni tudok hogy nem lesz ilyen a gyerekem- marmint nem biszex- mondjuk annak is orulnek ha nem lenne az- hanem olyan valaki aki 16 evesen ilyen jol tudja hogy bi...
es meg oreg se vagyok annyira...
22/N
Ui.: meg ha reprezentativ mintat szeretnel akkor turd el hogy homofobok is irnak!!! Tudod mindenkinek lehet sajat velemenye- ezt torveny nem tiltja! Mellekesen hasonlo tiltasokkal te nem fogsz atfogo kepet kapni a kerdesedrol. De nah meg elvakult gyerek vagy akivel sanszonls hogy nem lehet ertelmisegi vitat folytatni mert az ervekre tamadassal valaszolna es nem megcafolna az en allitasom es ervelne a sajatja mellett... Mondjuk a vallassal nagyon nem tudsz mit vitazni. Szezont a fazonnal ne keverjuk ennyi. Ez nem politikai dolog hogy a buzak hazasodhatnak-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!