Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is boldogabbak vagytok szerelem nélkül?
buddha azt mondta, hogy minden szenvedés a vágyakból fakad
ha nem vágynál semmire boldog lennél, ez a buddhizmus alapja(nem vagyok az amúgy csak történetesen tudom)
azért van benne valami
Azt hiszem, én is boldogabb vagyok így, a problémáim nagy része megszűnt. Persze, nem lehet örökké így élni, de, ha egy kis ideig nem vágsz bele komolyabb kapcsoltba, az még nem nagy katasztrófa.
A környezeted mindig találni fog olyan dolgot, amit nem ért meg, és amibe nyugodt szívvel beleköthet. Egy ilyen fontos kérdésben csak önmagad igényeit figyeld, ne érdekeljen ki mit gondol! :)
"egyetlen probléma a környezetemmel van, akik nem értik meg hogy nem akarok senkit." Én is dettó.
De még mennyire h megvan egyszer volt ugyan egy kapcsolatom de nem jött be és közös megegyezéssel szétváltunk. A csajt azóta nem láttam.
De lényeg a lényeg h egyedül létnek is megvan maga szépsége. A legerősebb pontja az Azt csinálok amit alkarok megléte. Nincs kompromisszum.
Ugye ebben benne van a szabadidő korlátlan beosztása neked tetsző dolgokra.
Ami lehet mozi, utazás, buli...
A pénzed csak a tiéd, meglepő módon kevesebb telefonszámlád lesz/több marad kártyádon. Nincs számonkérés, több időd marad magadra... stb
És különben is a boldogság mindenki számára egyedi. Mindenkit más tesz boldoggá.
Jó lenne ha ezt végre elfogadnák mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!