Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt érdekes fiúk?
Figyelt kérdés
Akikkel lehet hosszan beszélni, nem fogják rövidre a mondanivalójukat. Szeretnék valakivel levelezni, de idáig kevés olyan emberrel akadtam össze, aki hasonlóan hosszú irományokat gyártana, a két soros válaszoktól meg a hajam tépem. :D
Szóval, én 17 éves vagyok, és természetesen lány :)
2013. aug. 4. 02:09
11/16 anonim válasza:
Biztosan vannak, de mi a biztosíték, hogy a válaszoló valóban tizenéves fiú? És te is 17 éves lány vagy? Pedópapák előnyben!!!!!
12/16 anonim válasza:
15 éves vagyok, ha elhiszed elhiszed, ha nem akkor nem.
Nem kell mindenkiről egyből azt feltételezni, hogy pedobear mert 17 éves lány kérdésére válaszol.
13/16 anonim válasza:
Írj nekem egy levelet, ha szeretnél megismerkedni én is 17 vagyok csak fiú :) És levelezhetünk is akár!!
14/16 anonim válasza:
Nekem írhatsz ha gondolod,egy csomószor 10x olyan rövidre kell fogalmaznom a mondandóm mert nem értik. 17/f
15/16 anonim válasza:
Sörben fürödtem, most nem tudok hosszan írni. :D
16/16 anonim válasza:
Szerintem normális magyar ember tud összefüggő szép kerek mondatokban kommunikálni. Persze én is találkoztam itt is meg más fórumokon olyan tizenévesekkel akik az "IGEN" , "NEM" a "HIHI" és az összes "csi" végződéssel megoldható szót alkalmazzák csak.
Én szeretek beszélni, ha van kedved írj!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!