Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy fiatal lány miért olyan izgató szexuálisan (! ) számotokra?
Sziasztok! Tényleg FÉRFIAKtól szeretném ezt megkérdezni. Sokszor olvasom és/vagy látom, hogy idősebb (a lányhoz képest) férfiak együtt vannak tök fiatal tinédzser lányokkal. Oké, én is csak 17 éves vagyok, de én is tapasztalom, hogy felnőtt, akár 40-50 éves pasik is sokszor megbámulnak, esetleg ki akarnának kezdeni velem. De most őszintén, szerintetek ez tök etikus, hogy együtt akartok lenni egy ilyen fiatal lánnyal (vagy még fiatalabbakkal, akár 14-15 évesekkel is) ennyi idősen? Mert nem gondolnám, hogy a testü(n)kön kívül annyira más is érdekelne titeket. Szóval meg tudnátok nekem magyarázni, hogy miért van ez? Vagy ennyire nem törődtök semmit az erkölccsel?
És légyszíves tényleg csak felnőtt férfiak írjanak (korral), hogy kinek mi a véleménye erről. Mondjuk azok is érdekelnének, akik szívesen kezdenek ki korombeliekkel, hogy mégis hogyan gondolkodnak ilyen téren.
Előre köszönöm a normális és értelmes válaszokat, a többi nem szalonképessel pedig úgysem foglalkozom!
Sajnálom, én nem tartozom a kérdező kategóriájába, de nem bírom ki, hogy ne válaszoljak, illetve inkább, hogy ne reagáljak a válaszokra.
23 éves felnőtt nő (direkt nem lányt írtam, mielőtt valaki belekötne) vagyok. Engem is örökösen megbámultak a kérdező által leírt pasik, be is próbálkoztak sokszor, sok undorító megjegyzést hallottam. Mindezt úgy, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál, tehát 16 évesen is kb 12-13-nak néztek. Soha a büdös életben nem sminkeltem magam, nem r.banckodtam, nyaktól bokáig be voltam öltözve, és mégis. Ez odáig fajult, hogy 15-16 éves koromtól csak bő (az én méretemnél 2-3 mérettel nagyobb) ruhákat vettem föl, mert szó szerint TASZÍTOTT, UNDORÍTOTT ahogyan ezek a (hozzám képest akkor még) vén férfiak néztek rám. Borzasztóan éreztem magam a bőrömben, nem éreztem biztonságban magam, és egy 2 lábon járó d.gható húsdarabnak éreztem magam. Ezért sokáig nem is volt kapcsolatom, mert megundorodtam a férfiaktól egy időre.
Most már ez elmúlt, ki merem nyitni a szám, és bárkit elküldök a búsba ha pl. látom, hogy az unokahúgomat így bámulja valaki.
Ezt azért írom le, hogy az itt okoskodó majmok lássák a másik fél szemszögét is. Mert bár lehet, hogy kívülről talán felnőttnek néz ki, de belül még GYEREK! És igen is, traumát okozhatnak neki, csak azért, mert a 21. században még mindig a majmok szintjén állnak, és képtelenek a vágyaikat kordában tartani az elméjükkel. Magyarán, a farkukkal gondolkodnak. Aki valaha tanult/foglalkozott pszichológiával, az ezt pontosan tudja. Így tulajdonképpen ez is pedofíliának minősül.
(Zárójelben megemlítem, hogy már csak azért sincs fogalmam, hogy érett emberek mit akarnak lyen fiatalkotól, pláne olyanok, akiknek már gyereke van, mert mint a legtöbb hasonló korú nőnél, nálam is elindult a biológiai óra, és akárhányszor meglátok egy 15-17 éves srácot, nem az jut eszembe, hogy hú, de szexi, vagy friss husi, hanem, hogy ha ennyi idős fiam lesz, akkor miket fogunk csinálni, mit engednék, mit nem, stb. Tehát nem tehetek róla, de egyszerűen gyereknek látom őket, ALAPBÓL. Minap barátnőimmel egy nagyon helyes fiút láttunk, és mi volt az első reakciónk? "Remélem, majd nekem is ilyen jóképű kis kölköm lesz." És ez szinte egyszerre hagyta el a szánkat.)
Kedves kérdező, csak hogy hozzád is szóljak:)
Az ilyen hímekkel ne foglalkozz, még csak itt sem. Ezen az oldalon sok az emberi selejt, sajnos a való életben is, de te is meg fogod majd találni azt a FÉRFIT (így nagy betűkkel), aki normálisan gondolkodik. Csak okosan, és ne elhamarkodottan dönts, hogy nehogy egy ilyen látens pedofil, hűtlen vadbarmot fogj ki, mint pl. egynéhány válaszoló. Nekem sikerült:)
Pici-cici & pici-popsi, minden MÉG gömbölyű, és feszes, és még a csupasz punci is élvezetesebb képet mutat mint egy 40-es "csatakancán"... A többi biológia.
Én elkötelezett, 27 éves ffi vagyok, de nem vak, és a hormonok is jól dolgoznak, így ha olyan szituációban vagyok bizony szemügyre veszek 1-1 18-19 éves kislányt. (Ezenkívül ennek a kornak, számomra nosztalgia feeling-je is van.)
Ha téged -kedves kérdező- megnéz 1-1 idősebb -látszólag- értelmes fickó, tudd be elismerésnek, hogy Te igen is szép vagy! (Ez nagyobb elismerés, mint ha a pasid/tesód mondja el 100x)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!