Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, egy fiatal lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egy fiatal lány miért olyan izgató szexuálisan (! ) számotokra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tényleg FÉRFIAKtól szeretném ezt megkérdezni. Sokszor olvasom és/vagy látom, hogy idősebb (a lányhoz képest) férfiak együtt vannak tök fiatal tinédzser lányokkal. Oké, én is csak 17 éves vagyok, de én is tapasztalom, hogy felnőtt, akár 40-50 éves pasik is sokszor megbámulnak, esetleg ki akarnának kezdeni velem. De most őszintén, szerintetek ez tök etikus, hogy együtt akartok lenni egy ilyen fiatal lánnyal (vagy még fiatalabbakkal, akár 14-15 évesekkel is) ennyi idősen? Mert nem gondolnám, hogy a testü(n)kön kívül annyira más is érdekelne titeket. Szóval meg tudnátok nekem magyarázni, hogy miért van ez? Vagy ennyire nem törődtök semmit az erkölccsel?

És légyszíves tényleg csak felnőtt férfiak írjanak (korral), hogy kinek mi a véleménye erről. Mondjuk azok is érdekelnének, akik szívesen kezdenek ki korombeliekkel, hogy mégis hogyan gondolkodnak ilyen téren.

Előre köszönöm a normális és értelmes válaszokat, a többi nem szalonképessel pedig úgysem foglalkozom!

2013. aug. 4. 00:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha másoknak jár a friss husi, nekem is, miért ne? :D
2013. aug. 4. 00:44
 12/24 A kérdező kommentje:

Na látjátok itt a másik (szerintem) abszolút szánalmas dolog. Ti engem szidtok és még nektek áll följebb, mert én erkölcsökről próbálok beszélni! Amúgy természetesen persze, ott van a másik szemszög is, amikor a fiatal lányok kezdenek ki a pasikkal, de én most ne haragudjatok, pont a másik félre voltam kíváncsi.....elvégre ez az oldal erre van, nem???! Bárki bármi kérdést feltehet, ami épp érdekli.

És nem, képzeljétek nem vagyok középkorú nő, akit lecseréltek, 17 éves vagyok, ahogy írtam! Tudjátok azért még léteznek olyan 17 évesek is, akiknek nem csak és kizárólag a szexen meg a h*lyeségeken jár az eszük, és igenis tud bosszantani, amikor egy felnőtt férfi kihasznál egy fiatal lányt saját érdekből és élvezkedésből.

De szerintem akkor itt zárjuk is le ezt a témát, mert eddig össz-vissz egy vagy két hozzászóló volt, aki normálisan a kérdésemre válaszolt, a többi meg vagy baromságokat írt, vagy "az én erkölcsömet" szidta! Úgyhogy akinek érdemleges hozzászólása van, írja nyugodtan, a többiek, akik engem korholnának, meg inkább tartsák magukban, köszönöm!

2013. aug. 4. 00:47
 13/24 anonim ***** válasza:
25%
De te ki vagy,a kihasznált lányok védelmezője? Vagy mi az a "kihasználás élvezkedésből",megerőszakolta? Nem? Akkor neked közöd hozzájuk? Hol fáj neked mit tesz más?
2013. aug. 4. 00:59
 14/24 A kérdező kommentje:
Pff tudod mert én egy együttérző lény vagyok. De inkább hagyjuk 78%-os, úgyse fogsz megérteni! :)
2013. aug. 4. 01:47
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 17éves kérdező!

Vedd tudomásul, ha felteszel egy kérdést, pláne egy olyat ami egy csöppet az erkölcsről szól, bizony sok számodra negativ kritika fog érni. Ez nem azért van mert az emberek többsége rosszindulatú, hanem mert azt sokkal könnyebb leírni. Aki egyetért veled az bólogat egyet és tovább olvas.

A kérdésedre visszaterve. A lényeg, a szexualitás. Nem tudom, szűz vagy-e voltál már férfival. Láttál-e már faszt? Ezt direkt nem fütyinek mondom, hiszen idee 18 éven felüliek írhatnak. ;) Szerintem te lélekben már az vagy. Szóval a f*** között is van különbség. Ha most nem is majd 40-50 évesen te is sovárogva fogsz gondolni a mostani barátod farkára aki kitudja nem éppa férjed lesz. A 40- 50 éves férfiaknak bizony 40-50 éves párjuk van. 1, 2 esetleg 3 szülesen is túl vannak. Ez bizony megváltoztatta a testüket. Valakiét jobban másét kevésbé, a puncijuk is megváltozik. Tágabbá válhat, megnyúlhat. És bizony szex is megváltozik.

Bizony ez is közre játszik abban, hogy mi 40-s férfiak megnézzük a nőket az utcán. Hozzá teszem 15-16 éves kortól szinte mind megnézi. És igen sokszor elhangzik a fejben a gondolat, most jól meg dugnám. Ez ösztön. Hiába vagyunk civilizált emberek, az ösztönöknek nem lehet csak ugy parancsolni. Ahogy nektek nőknek sem, hogy erkölcsössen öltözzetek ne kihivóan. Hiszen mint nekünk a vadászat van a genjeinkben, nektek nőknek a figyelem felkeltés, amire egy rövid farmer, egy mini szoknya, egy top is elég, hogy csak párat említsek. A sminkelésről ne is beszéljünk. És mivel a 16 éves és a 40 éves is 25-nek akar kinézni, ezért a határok eltűnnek. Biztos vagyok benne, hogy férfiak nagy százaléka nem menne bele egy 14-16 éves lánnyal a szexbe. Sajnos 1-2százalék pedofil mindig van. Ha téged nagyon zavar, hogy megbámulnak akkor felejtsd el a trendi ruhákat, öltözz ugy mint a nagymamád. Hosszú ruha, nyakig begombolkozva.

40 éves, 3 gyerekes férfi irta mindezt.

2013. aug. 4. 08:03
 16/24 anonim ***** válasza:
67%

100%-ig egyet értek a 15-össel. 34 éves vagyok, tehát még csak közelítem a kérdező által emlegetett kort, de szerintem a kérdező egy buta, naív, éretlen csitri. Értem én a kíváncsiságot, de ő ítélkezik is méghozzá jó nagy ívben ahogy kell. Utálom, hogy olyanok papolnak az erkölcsről, akik semmit nem tudnak az életről. Majd ha rájön, hogy ez tök általános, majd ha rájön, hogy az apja is megnézi a fiatal lányokat, majd ha véletlenül rájön, hogy az apja is félredugott jónéhányszor, hogy az anyjáról már ne is beszéljek, na majd akkor befejezi a hittérítést.

Kedves kérdező tényleg minden rosszindulattól mentesen közlm veled, ohgy álomvilágban élsz. Az a fajta erkölcsösség amiről te beszélsz nem létezik. Mindenki csak beszél róla, de senki nem él vele. Egyszer majd rájössz, most nyugodtan ítélkezhetsz felettem, de hidd el egyszer csalódni fogsz a fene nagy erkölcseidben.

Szinte minden ismerősömről tudom, hogy csalta már meg a párját (igenigen anyukák is szülés után mikor a férjük elhanyagolta őket dugtak fűvel-fával. Futárral, szomszéddal, akárkivel). De hangsúlyozom, ez az ÁLTALÁNOS nem ez a kirívó. És tudok mondani nem egy tinit, aki hajt a hozzám hasonlókra és akik egyszer megdugatják magukat és rájönnek, hogy mi tényleg jók vagynk az ágyban nem úgy mint a sok kis 20 éves majom. És akkor nincs megállás, már csak "idősebb" pasik kellenek.

Nyisd ki a szemed és ne élj álomvilágban.

2013. aug. 4. 08:31
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 15-ös és 16-os....végre ketten normálisan leírták erről a véleményüket!

Viszont 16-os, Tőled csak annyit kérnék, hogy ismeretség nélkül ne próbálj meg semmiféle kritikát kialakítani rólam légyszíves, ugyanis ha ismernél, akkor azt is tudnád, hogy EGY a szüleim rég elváltak, KETTŐ rohadtul nem érdekel az egykori szexuális életük. Tisztában vagyok azzal, hogy az apám is megnézi a fiatalabb nőket/lányokat, valamint a megcsalások tényével is (nem köztük, ők tök másért váltak el), de itt nem arról volt szó. Egyszerűen csak érdekelt, hogy itt, ezen az oldalon kinek mi erről a véleménye és ki hogyan áll ehhez az egészhez. És nem is "hittéríteni" szeretnék fiatal csitriként, szó sincs róla, csak igenis bevallom, hogy nem egyszer nem kétszer nagyon idegesít az emberek hozzáállása bizonyos dolgokhoz.

Köszönöm még egyszer! :)

2013. aug. 4. 17:40
 18/24 anonim ***** válasza:

Te egy 17 éves szűz kislány vagy csak. Aki semmit sem ért az életből. Az ilyen dolgok normális esetben úgy történnek hogy a pasinak felcsillan a szeme a SZÉP lányra. Nem minden fiatal szép, sőt a lányok többsége... tudjuk hogy milyen. Aztán amikor összetalálkozik a tekintetük vagy ha a srác csinál, szól valamit... a szerinted fiatal lány jelet küld és arra mozdul rá a pasi. Tehát ez mindkettőjüknek jó. Csak te nem vagy képes ezt felfogni.

De járjál csak veled egykorúval, aki semmit sem tud nyújtani, aztán majd mikor benő a fejed lágya, csak pislogsz hogy mi mindent hagytál ki.

Egyszóval: Nőjél inkább fel! És ne irigykedj másokra! Sőt, ne foglalkozz velük. Inkább a saját szánalmas kis éltedet kezdd el élni.

2013. aug. 4. 20:28
 19/24 anonim ***** válasza:

ez sztem tudatalatti ösztönös cselekedet, viselkedésforma.

most én 22 vagyok, nincs még nagy tapasztalatom 19-től 22-ig: 4 csaj, ebből 2 idősebb(23,24) 2 fiatalabb(18,17), utólag azt kell h mondjam, a fiatalabb jobban felizgatott

2013. aug. 20. 01:03
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia!

A kiírásnak megfelelően: 37 éves férfi vagyok, még nem nős.

A szép fiatalabb lányokat természetesen megbámulom: szépek, frissek, mosolygósak, nem lennék egészséges férfi, ha az ilyen inger nem hatna az ösztöneimre. Ez eddig biológia.

Természetesen, ember vagyok és nem kutya, és tudatos kontroll alatt tartom magam. Ezért a továbbiak mérlegelés tárgyát képezik. Itt jön be az erkölcs kérdése, mert az egy mérlegelési szempont.

Ha nős vagyok gyerekekkel, akkor a dolog - az én erkölcsöm szerint - megmarad a megbámulás szintjén. Van olyan, akinek az erkölcse megenged többet is, megcsalást, válást, gyerekek és feleség elhagyását. Én ezt személy szerint elítélem, ez tönkretesz más embereket, de jog szerint lehetséges.

Ami személy szerint engem illet, én nem vagyok nős, egyenlőre szabad vagyok, és igen, bevallom, készítsétek a köveket, tetszenek a fiatal tini lányok. A korombeli nők nagy része 3 kategóriába sorolható: 1) kiélt harmincas szingli, akin végigment a fél város, de most rájött hogy ketyeg a biológiai óra, ezért férjet és gyereket akar, kb mindegy kit. 2) elvált nő 2 gyerekkel, 3) olyan akinek még nem volt senkije, azért mert nem is kellett senkinek. E 3 kategória közül talán érthető, hogy egyik sem vonz különösebben.

Ezzel szemben egy tini lány fiatal, vidám, friss, mosolygós, kíváncsi, sok mindenben benne van, őszinte és nem számító. Ha van köztünk valami, az engem szinte megfiatalít, és hiszem, hogy én is többet tudok neki nyújtani, mint egy kanos tini fiú. Viszont mindvégig tudatában vagyok, hogy ebben a kapcsolatban az enyém a felelősség, ezért tisztán kell játszani: mindkettőnknek tudatában kell lenni, hogy ennek a kapcsolatnak mik a korlátai. És nagyon fontos - számomra ez erkölcsi kérdés - hogy nincs kényszer, csak olyasmi történhet köztünk, amit mindketten akarunk. Így viszont úgy érzem (és ez tapasztalat is), hogy mindkettőnknek csodálatos élmény lehet egy-egy ilyen kaland.

2013. aug. 22. 12:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!