Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik az a testrészed amire leginkább büszke vagy?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 21:25
31/51 anonim válasza:
a csípőm, a kék szemem, a pocim, a combom és az ajkaim. Ja, és a kulcscsontom.:)
33/51 anonim válasza:
Van, amikor mindenre, van, amikor semmire :)
Most jobb periódusomat élem, jól érzem magam a bőrömben. Tetszik az arcom (ezzel van a legkevesebb bajom), az ívelt derekam, a fenekem (nagy, de formás -> guggolás!!), a kéz- és lábfejem.
35/51 anonim válasza:
szemem, hajam
a lábammal csak azért nem mert nem érnek össze a combjaim. sokak szerint nem szép és mostmár én is rondának látom (régen nem zavart, sőt nem is igazán tűnt fel).
36/51 anonim válasza:
Szemem, mellem, fenekem, lábaim, hasam:)
16/L
37/51 anonim válasza:
Az agyam. Jó, azt talán nem szoktuk testrésznek hívni, inkább csak szervnek, de attól még a testem része. Mást úgysem tudnék mondani, amire büszke vagyok, hiszen semmi más részemen nem dolgoztam annyit, mint ezen.
L/20
38/51 anonim válasza:
Az arcszerkezetem nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!