Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből vehetném észre hogy tetszem neki?
Van az osztályba egy fiú aki tetszik nekem. Hogyan milyen jelekből vehetném észre hogy az érzés kölcsönös-e? Nem vagyok az a típus aki "fut" a fiúk után.
Az az igazság hogy az osztályban még az van hogy cikizik egymást a fiúk és a lányok hogy ha valaki beszélget egy fiúval. Egyszer ültünk kint a padon Vele és amikor jöttek az osztálytársaink elkezdték cikizni hogy "Na mi van az Ádám udvarol?"
Szóval arra gondoltam hogy talán ezért nem csinál semmit. Viszont én szeretem. Az is bökkenő hogy egy jóképű fiúról van szó és nem egyszer hallottam hogy mondta valamelyik lány hogy tetszik neki.Van aki msn-ezik vele és van aki illegeti magát előtte és k****t játszik. Az egyik barátnőm nekem ír e-maileket hogy képzeljem beszélgetett vele és lehet hogy lesz valami. Szóval nem tudom eldönteni hogy szeret e vagy sem :(
beszélgess vele sokat és ne érdekeljen hogy mások mit gondolnak. mikor mással van menj oda te is és beszéljetek. töltsetek együtt sok idöt. én is sokat vagyok a fiu osztálytársaimmal (nem tetszenek "úgy") de nagyon szeretem öket=) és ök is engem. mindig jo dolog a beszélgetés. azt meg ne hagyd hogy mások 'rámásszanak'. idö kérdése, és bármi lehet. hajráá
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!