Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választanom kellene?
9 hónapja együtt vagyunk a barátommal, viszont jó ideje már hiányzik közülünk a tűz. Nagyon szeretjük egymást, de mégsem az igazi... A szex is problémás, lelkileg sem tudja azt a támaszt nyújtani amire szükségem volna. Eddig homokba dugtam a fejem és úgy gondoltam alább engedem az elvárásaimat, és "megelégszem", elfogadom, hogy ő más. Hiszen maga módján szeret és mindent megtesz értem.
Viszont... Van egy régi fiú barátom. Igazság szerint régebben nagyon oda voltam érte, de nem mertem bevallani. Ő a lelkitársam, számomra egy nagyon különleges ember. Pár napja elmondta, hogy sajnálja, hogy van barátom, mert többet szeretne tőlem. Hosszan beszélgettünk, hogy "mi lenne ha..." s persze, előhozta az elfolytott érzéseimet...
Fogalmam sincs mit tegyek. Úgy érzem a mostani párommal van egy "közös utunk" amit még nem jártunk végig. S csak akkor tudnék nyugodt szívvel új kapcsolatba kezdeni, ha őt már nem szeretném, ha eljönne köztünk az a bizonyos pont, mikor mindkét fél érzi, hogy vége kell legyen.
Ti mit gondoltok? Rosszul látom? Ti mit tennétek?
Minden követ mozgassatok meg, hogy újra lángoljon a kapcsolatotok, derítsétek ki hol a hiba. Ez kettőtökön áll.
De ha így megy akkor hamarosan el kell gondolkodnod, hogy szerelemmel szereted a párod, vagy csak egy az idők folyamán megszokott állapot miatt kialakult szeretettel, ami tartalmazza azt is, hogy megnyugtató biztonság, hogy ő van a mindennapjaidban és nem vagy egyedül, miközben lehet, hogy egy másik rizikós mert a végén egyedül maradsz. El kell döntened szereted e annyira, hogy az életed adnád érte, hogy egy életen át vele maradj, bármilyen nehézség is jöjjön, vagy érzed belül, hogy ha nem lenne tudatalatti félsz a megszokott szeretet harmónia feladása után esetleg egyedüllét akkor lehet jobban, többet érzel a régi barát iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!