Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 feletti szűz férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 feletti szűz férfiak! Miért csak a gép előtt sírtok, ahelyett hogy csajoznátok?

Figyelt kérdés

2013. aug. 2. 23:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Én azért siránkoztam itt, mert nem megy a csajozás. Elismerem, nyomorék vagyok és béna. Viszont addig siránkoztam, amíg innen az oldalról összejött egy csaj, és elvesztettem végre azt ami miatt siránkoztam.
2013. aug. 11. 01:08
 12/29 anonim ***** válasza:

1:00, belőletek nolifer trollokból is van bőven sajnos.

A mínuszt meg helyből kaptad is.

2013. aug. 11. 03:26
 13/29 anonim ***** válasza:
én nem sírok. egyébként van valaki, akit bármikor lerendezhetnék, ha akarnék :)
2013. aug. 28. 23:00
 14/29 anonim ***** válasza:
Cuppanj a farkamra és máris megoldódott a probléma. Gyere.
2013. szept. 6. 10:55
 15/29 anonim ***** válasza:
Ja bocs, én nem vagyok szűz :-( akkor passzolom a kérdést!
2013. szept. 6. 10:55
 16/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert halvány gőzünk sincs arról, hogy azt hogy kell. A csajozás nem veleszületett képesség. Aki tinédzserkorában nem tanulta meg, annak ez hatalmas szívás.
2013. szept. 6. 13:53
 17/29 anonim ***** válasza:
Azért nem csajozunk, mert valószínű oka van annak, hogy szüzek vagyunk, nem kellenek a mai tipikus pi*ák, és nincsenek értelmes lányok, ha mégis vannak arra legalább 60-an hajtanak, a legmenőbb srácok, akik ellen képtelenségnek tartom, hgoy felvehetem a versenyt, így inkább les z*m, szóval csak a gép előtt sírok az helyett, hogy csajoznék ! ;) Na pá !
2013. okt. 3. 20:48
 18/29 anonim ***** válasza:

Moby Dick: Kinek kell?

Tehetetlen vagy akár egy kő

Nem jönne rosszul valami nő

Nem jönne rosszul egy röpke kis kaland

De te csak kínodban kaparod a falat

Mert tudod jól, nincs esélyed.

Refr.:

Mert kinek kell egy olyan srác

Akit dobott már néhány lány

Mert kinek kell egy olyan srác

Akit dobott-dobott, dobott-dobott egy lány.

Mindenki ugrat, röhögnek rajtad

Nézd a zöldfülűt, megint csak koppan

Szegény, szerencsétlen gyerek

Elpirul, ha egy lány ránevet

Mert tudja jól, hogy nincs esélye.

2013. okt. 3. 20:56
 19/29 anonim ***** válasza:

Mert nem vagyunk milliomosok, nincs Ferrárink se a garázsban, mást iránt pedig érzéketlenek vagytok.

23:58 meg kapta tőlem a mínuszt. Kotródjál trollkodni máshova, hülyegyerek, oltottbohóc szar.

2013. okt. 30. 03:37
 20/29 anonim ***** válasza:

Na kérdező, mondd meg akkor,hogyan csajozzak be,és már kelek is fel a gép elől. Vagy annyira nem vagy májercsávó hogy erre válaszolj,csak kötekedni tudsz?

23:58 te meg forduljál fel, nyomorék.

2014. jan. 31. 10:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!