Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pofátlanság lenne, ha mondanám barátnőmnek hogy a koton árába adjon bele 300 forintot?
komolyan, én vagyok az egyetlen nőnemű lény itt, aki ezen nem akadna ki, és nem tartaná pofátlanságnak? O.o meglepődtem a válaszokon...
én mondjuk tablettázok, és nem szeretek gumival, de amíg még régen gumiztam, akkor is volt néha, hogy mikor elfogyott, én mentem be a patikába és vettem egy csomaggal. a követklező alkalommal meg az akkori barátom. most a tablettát azt teljes egészében anyuci pénzeli :D és mivel nem Magyarországon veszem (olcsóbb is, és egyszerűbbis), ezért valutaváltozás miatt nem kérek a barátomtól bele semennyit se. költ rám még éppen eleget enélkül is... és az a havi (átszámolva kb) 1200 ft arra az egy csomag tablettára már igazán nem egy nagy kiadás részemről...
Na mekkora arc lehetek? :$ XD
Utolsó, amúgy igazad van, az a havi 1200 nem sok egy hónapra.Sajnos én nőm nem tabizhat,fiatal hozzá és nem is szeretném hogy tabizzon. :D
De tényleg lovagias leszek, és megveszem én a kotont. :D
Ezzel a nőmmel nem fogjuk gumi nélkül tolni.Régen bevállalósabb voltam ilyen téren, már nem igazán.
Túl nagy a para, hogy beüt a purgyé és aztán vége mindennek.
De az tény , hogy guminélkül sokkal jobb. Egy olyan gumi van, amivel kb hasonló mint nélküle és az a Durex Ultra Thing. De mint mondtam, kib*szott nagy zs*dó vagyok kiadni annyi dellát pár gumidarabé amit úgy is összeg*cizek xd Ez olyan mintha ráv*rném az ezresre és kidobnám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!