Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pofátlanság lenne, ha mondanám barátnőmnek hogy a koton árába adjon bele 300 forintot?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 20:01
11/36 anonim válasza:
de barom vagy kérdező. az semmi bassszod. mármint xar minőségü
12/36 anonim válasza:
szerintem az lenne
nálam a helyzet az, hogy általában először fizetek mindent, pár randi után meg 50-50
de a kotont azt mindig a férfi veszi, sajnálom :D
13/36 A kérdező kommentje:
True, még a végén a lányok fizetnek a kúrásért.
Úgy lenne fer alapból is, hogy én megdugom de kőkeményen, ő meg kifizeti a kotont.
2013. aug. 2. 20:05
14/36 A kérdező kommentje:
Szar minőségű tudom, de ha egyszer zs*dó vagyok kiadni majdnem 900 forintot 3 gumiért...Vagy a másik választás,LifeStyle.
2013. aug. 2. 20:06
15/36 anonim válasza:
hát de az egyik fő ok hogy ne legyen terhes. annyit muszály kiadni érte ha meg nem kerestek akkor adass bele.
16/36 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem akarok gyereket.De csak nem lyukad ki az a fos.Majd meglátom még mit tehetek a Durex érdekében, és jelzek ne aggódjatok :33
2013. aug. 2. 20:08
17/36 anonim válasza:
válassz:
pár száz forint, vagy egy gyerek?
18/36 A kérdező kommentje:
Pár száz forint, de nálam a párszáz forint az 100-500-ig. A Durexért tényleg sok az a 880 :ss Akármennyire jó is.
2013. aug. 2. 20:10
19/36 anonim válasza:
ébredj fel, ez a XXI. század. már a szexért is fizetni kell, ugyan úgy, mikor az állomás WCjében elkérnek egy szarásért 150 ft-ot.
20/36 A kérdező kommentje:
Igaz igaz, inkább besz*rok akárhol is legyek, de egy kullantásért nem adok ki annyi pénzt.150-ből már veszek egy rossz minőségű kotont : DDDDDDDDDDDDDDDD
2013. aug. 2. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!