Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mellemet kicsit feszíti a biztonsági ov a kocsiban, nektek nem?
Miért gondolod, hogy ciki? Normális dolog, nekem is nyomja. Bár nekem egyáltalán nem olyan mintha fogdosnák, de nagyon kellemetlen. A balt teljesen eldeformálja (az anyósüléses). Szerezz egy jó erős ruhacsipeszt, és csíptesd rá az övre az ablaknál felül. Tök jó lesz, nem fogja nyomni, viszont ugyanolyan biztonságos. Csak azért ne hagyd túl lazára! :) Vagy van egy ilyen megoldás is, bár nem biztos hogy ez olyan jó:
Na akkor írom :)
Van ilyen biztonsági öv rögzítő nevű valami, olyan mint ez: [link]
Ezt a biztonsági öv felső rögzítési pontja mögé lehet szerelni, aztán át kell rajta fűzni az övet. Úgy működik, hogy miután becsatoltad magad, egy kicsit még húzol az övön (annyit, hogy ne feszítse a melled), aztán rázárod a rögzítőt. Ez engedi kifelé jönni az övet (pl. neadjisten egy balesetnél), viszont visszafele nem engedi, így nem fog feszíteni. Nyilván mielőtt visszaengeded az övet kioldod a rögzítést és akkor simán visszamegy az öv a helyére.
Remélem érthető voltam :)
Igen, "arra" is gondoltam :D
De azért remélem hasznos volt amit írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!