Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Akiknek Mérleg pasija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Akiknek Mérleg pasija van: hogy sikerült őt meghódítanotok? =) Mi az amit nagyon szeretnek, megfogja őket?

Figyelt kérdés

Tetszik egy pasi, és rá abszolút illik a Mérleg-meghatározás..legalábbis külsőre :D eddig ennyit tudtam megállapítani. Most ismerkedem vele, nagyon tetszik :$

Valóban igaz hogy a nőies nőkre buknak? :)

Aki szkeptikus, nem hisz benne, ne ide írjon, spórolja meg a válaszadás 3 percét nyugodtan!! Komolyan kíváncsi vagyok.

Előre is köszi :)

2009. okt. 24. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Én mérleg vagyok. és engem az ésszel lehet lenyűgözni. Meg ha van olyan csaj aki letaglóz annyira megtetszik első látásra. De ha ezek hiányoznak még akkoris lehet a lány kedves aranyos. És nekem valahogy a vízöntő lányokkal van leginkáb szerencsém.
2009. okt. 24. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Apám mérleg és neki a szép nők jöttek be, anyám is egy szép nő, még ma is. Szóval szerintem a kisugárzás fontos náluk, legalábbis apám szerint.
2009. okt. 24. 22:32
 3/9 anonim válasza:

Az én barátom mérlek:) És már 3kerek éve együtt vagyunk. :)

Szereti ha mosolygok,és ha csini vagyok:)Szerintem igaz hogy a nőies nőkre buknak:) Mosolyogj mindig rá,öltözz nőiesen,add önmagad. :)

2009. okt. 24. 22:55
 4/9 anonim válasza:
g* :$
2009. okt. 24. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:

szeretik a szépet,legyél kifinomult,viselkedésben és külsődben egyaránt.Utálják a közönséges dolgokat.Csúnyán se beszélj! Ne hangoskodj,ne veszekedj vele,ne állítsd döntés elé! ez nagyon fontos!

Viselkedj lazán,nem szeretika túl komoly dolgokat. Szeresd a szinházat,művészeteket,dícsérd sokat,nem tud enélkül élni! szereti ha elcsábítják.De ne ronts ajtóstula házba,add meg a módját a dolgoknak,pl.hosszú előjáték. Romantika,zene,pezsgő...ezeket szeretik.

2009. okt. 24. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mérleg srác vagyok és a nőies csajok tetszenek, sokat adok a külsőségekre.
2009. okt. 25. 04:19
 7/9 anonim ***** válasza:

nem vagyok szkeptikus, de...

pasim mérleg. romantikus alkat, de nem a nőies nőkre bukik, hanem az egyéniségre és az intelligenciára. de a legfontosabb neki az őszinteség, és hogy önmagunk legyünk...

2009. okt. 25. 09:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a sok választ, nagyon hasznosakat írtatok!!:)
2009. okt. 25. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Mérleg vagyok, és engem az arc szokott megfogni, ahogy történt legutóbb is (idestova 1 év 7 hónapja tart :))

Ha külsőt nézzük tovább, akkor alak is, bár nem muszáj gyufának lenni hozzá :)

2010. júl. 29. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!