Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton kritizál. Mit tegyek?
A barátom folyamatosan kritizál. Semmi nem jó neki. Miért azt a ruhát veszem fel, mért oda megyünk, miért nem ott eszünk? Tegnap például abba kötött bele, hogy mért nem járok szoliba vagy napozok többet, miért nincs csoki barna színem. Semmi nem jó neki soha! Már kezdem unni, és hiába szólok neki egyszerűen mintha nem is neki beszélnék. Mit csináljak vele, hogy észhez térjen? Otthagyjam ezért?
20/L
Na ilyen az a pár, aki nem tud alkalmazkodni a másikhoz, illetve azt hiszi, hogy ha nála 2 óra van, akkor igenis nálad is pontosan 2 legyen.
Biztos azért csinálod azt amit csinálsz, azért veszed fel azt amit viselsz, mert neked az tetszik. Sajnos sok ilyen ember van, aki ezt figyelmenkívül hagyja és csodálkozik, hogy nem marad meg mellette senki.
Nem te vagy az első, aki emiatt hagyta ott a párját, sőt ismerek is olyan közeli illetőt, akinek ilyen a természete, és elviselhetetlen.
mond meg neki, hogy ez a te életed, had csináld már azt ami neked jó.
ha fintorog, illetve pofákat vág, akkor mond neki, hogy jó elegem vna belőled msot van vége.
Ha jön könyörögni zavard el, semmi mesét ne higyj el neki, ohgy megváltozik, stb. nemfog úgysem!
Hagyd el, és sztem néhány nap mulva jönni fog mint egy pincsikutya utánad. te emg elzavarod, aztán nézelődhet majd.
itt a nyár, remek időszak a felejtésre!
Az én kapcsolatom is ingatag lábakon áll de nagyon. itt is én vagyok a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!