Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom folyton kritizál, ami nekem sértő. Hogyan reagáljam le?
mi az h kritizál? van joga hozzá?? vagy sokkal jobb mint te? szerintem nem!!!! minden ember egyforma. Mond meg neki hogyha mégegyszer kritizál elhagyod... és eddig miért nem szoltál neki? félsz tőle? álj a sarkadra és mond meg neki hogy ez neked rossz és hogy hagyja abba!!!!4
sok sikert
természetesen ne hagyd hogy piszkáljon!!!
ha nagyon bánt akkor próbálj vele beszélni, de viszont ha nem hagyja abba akkor ,,fenyegesd" meg valahogy.pl hogy elhagyod vagy nemtom :)
de azért én személy szerint nem hagynám hogy b*szogasson!!!
S O K S I K E R T
Ha nem sértegetni akar, akkor ilyen természete van. Van ilyen, aki így áll a világhoz... mondd meg neki, hogy neked rosszul esik, hogy állandóan kritizál - még akor is, ha javítani akar. Mondd meg, hogy mindig gondolja meg: fontos-e annyira az adott eset, hogy szóljon érte - de inkább szedje össze, és majd később, nyugodt körülmények között beszéljétek meg.
Ha viszont valóban csak sérteget (és ezt ő is így gondolja), akkor mondd meg neki, hogy ezt te nem fogadod el. Döntsön, hogy veled akar-e maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!