Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az európai csajok tényleg bevállalósabbak, mint az amerikaiak?
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 15:13
1/9 anonim válasza:
Mindkét típus képes tövig benyelni ;-)
2/9 anonim válasza:
Nem, bár az amerikaiakat valószínűleg az is izgatta hogy hülyén beszélek :D
De amúgy több csajt fektettem meg ott, mint itt :D
3/9 anonim válasza:
Még egy általánosító kérdés. Nagyszerű. Szeretem az ilyen "összes nő", "összes pasi", "minden vidéki" típusú kérdéseket. A britek biztosan csináltak erről is tanulmányt, keresd meg.
4/9 anonim válasza:
#2: valószínüleg az értelmi szintedre leltél amerikában. Beképzelt, túlsúlyos, iq betyárok élnek ott.
5/9 anonim válasza:
#4: valószínű te vagy az aki még sosem szexelt lánnyal.
nem értem minek ez az általánosítás, mivel az ottani 16-20 évesek jóval értelmesebbek mint az itteniek. Aki meg ott kövér azok a 40 felettiek.
6/9 anonim válasza:
#5: nem értem, hogy jön ide, hogy hány lánnyal voltam? Te képzavarban szenvedsz. Az eszükről csak annyit, hogy azt se tudja a 90%, hogy hol van Magyarország. És külföldről csábítják át az összes valamennyire értelmes egyént.
7/9 anonim válasza:
#5 köszönöm ezt a magyar 20 éves korosztály nevében... Ez nem igaz. Egyénje válogatja, hogy beválalósabb, vagy okosabb.
8/9 anonim válasza:
#7, nem akartam általánosítani, de akkor mondom úgy, hogy itt jóval kevesebb értelmes lány van mint ott.
9/9 anonim válasza:
#5, Miért te mindenről tudod hol van? Miért kéne tudniuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!