Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mással is megtörtént már ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is megtörtént már ez? Nagyon ki vagyok már tőle.

Figyelt kérdés
1-2 éve mindig volt barátnőm,mindig kavartam valakivel,mindig volt kiszemeltem.Az utolsó hosszú kapcsolatom után ami 1 év volt egyszerűen nincsen barátnőm hosszabb ideig,sőt már mostanában egyáltalán nincs.Még csak újabb kiszemeltem sincs,mindig a régebbi ismerőseimre "vadászok".Mintha azzal a kapcsolattal elszállt volna minden csajozási tudásom és szinte szóba se állnak velem a lányok,nem jövök be nekik vagy nem tudom.Minél hosszabb ideig nincs barátnőm egyre jobban frusztrál ez a dolog és nagyon zavar.Veletek is megtörtént már ez?Mit csináljak?18/f
2013. júl. 31. 23:38
 1/4 Bummer ***** válasza:
Még csak most lettél felnőtt. Ne pánikolj, lesz ez még így se. :)
2013. júl. 31. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Kezdj új életet, aztán még mondok pár véleményt
2013. júl. 31. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért nincs mert nem adsz elég időt arra, hogy kialakuljon? Nekem is volt egy hosszabb kapcsolatom, és észrevettem, hogy azóta bárki udvarolna nem tudok vele mit kezdeni, mert megszoktam a kapcsolatban, hogy már ismerjük egymást meg minden, és most megint átkell esni az ismerkedős részen. Remélem érted mit akartam ezzel mondani, jobban nem tudom megfogalmazni.
2013. júl. 31. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges szerintem, hogy "beletörődtél" ezzel az utolsó kapcsolatoddal.

Én egy 20 éves fiú vagyok, és még nem volt barátnőm.

2013. júl. 31. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!