Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 23 éves fiú (ha okos meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 23 éves fiú (ha okos meg értelmes) akarhat valami komolyat egy 16 éves lánytól?

Figyelt kérdés
Találkoztam vele néhányszor, de nem igazán bízom ebben az egészben. Gondoljátok, hogy akarhat valamit a dugáson kívül?

2013. júl. 31. 23:29
1 2 3
 21/27 orchi válasza:
Attól hogy okos és értelmes még kihasználhat. csak saját magadra hallgass. Neked kell eldönteni mit akarsz nem másoknak.
2013. aug. 1. 13:09
 22/27 anonim válasza:
Lehetséges, én 14 évesen jöttem össze a 23 éves exemmel, 6 évig együtt voltunk, és 6 év után én szakítottam... Tehát elképzelhető, hogy nem csak dugni akar
2013. okt. 6. 15:56
 23/27 anonim ***** válasza:
hat pun..it biztos h akar de azert nem tudom en szemely szerint 24 eves koromra minimum a 20 alsohatar....
2013. okt. 7. 09:01
 24/27 anonim ***** válasza:
Ne a kor legyen a lényeg, hanem az hogy mind a ketten elég érettek vagytok-e egy párkapcsolathoz. Én is 16 voltam amikor összejöttem több mint egy éve az akkor 23 éves barátommal és tökéletesen megvagyunk a mai napig.
2013. nov. 24. 18:45
 25/27 anonim ***** válasza:

Én 21 éves voltam a lány 16. Ez lassan 7 éve volt, most itt van mellettem. És nem én léptem félre, 1x megcsalt...

Szóval nem szabad(na) általánosítani. Nem a teste tetszett meg, mert a kapcsoatunk elején ~ 6 hónapig kizárólag neten (chat) és telefonon beszélgettünk. Eddig nem bántuk meg.

2013. nov. 24. 18:53
 26/27 A kérdező kommentje:

:) nagyon szépen köszönöm a válaszokat..annyira jó hogy vannak ellenpéldák. most leszünk négy hónapja együtt és néha problémákba ütközünk de nagyon szeretjük egymást...

nagyon gratulálok nektek és kívánom hogy sokáig együtt maradjatok. :)

2013. nov. 24. 19:51
 27/27 anonim ***** válasza:
Na, látod! (: Nekem meg azóta egy 25 éves sráccal van kapcsolatom 16 évesen, és működik. Nem akkora akadály a kor... (:
2013. dec. 30. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!