Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 23 éves fiú (ha okos meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 23 éves fiú (ha okos meg értelmes) akarhat valami komolyat egy 16 éves lánytól?

Figyelt kérdés
Találkoztam vele néhányszor, de nem igazán bízom ebben az egészben. Gondoljátok, hogy akarhat valamit a dugáson kívül?

2013. júl. 31. 23:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

akár. ha nem a szépség az egyetlen jó tulajdonságod, hanem a korodhoz képest értelmes vagy akkor simán lehet kapcsolat is. persze csak ha a bugyid nincs hozzádnőve :)

25F

2013. aug. 1. 00:08
 12/27 A kérdező kommentje:
gondolom nem meglepő hogy szűz vagyok...szóval akarva akaratlan azért félek ettől az egésztől
2013. aug. 1. 00:11
 13/27 anonim ***** válasza:
11%

itt nem azzal van a baj, hogy te mennyire vagy érett.

hanem a pasival, miért nem érzi elég jónak magát a hozzáillő, kb. 21 éves korú lányokhoz.

Csúnya? Buta? "Gáz"? Nem fogadja be a korosztálya? Kisgyerekként kezelik? Nem vonzó, mint "férfi"? Olyan a stylusa, ami tinilányoknak tetszik, de már 2ki kellett volna belőle nőnie"?

Céltalan? Nem tanul, nem dolgozik?

Millió variáció lehet...

Vagy kevés az önbizalma, esetleg korlátlanul uralkodni akar a barátnőjén, kisajátítani, irányítani, amit egy egykorúval nehezebb, mint egy fiatalabbal. Hiába érett a fiatalabb, még kevesebb mögötte a csalódás, tapasztalat, nem egy kialakult jellem és könnyebb érzelmileg manipulálni.

Pont nemrég jött össze az expasim 16 éves lánnyal. Persze nekem nem hitt a csaj, az exekről mindenki kapásból rosszat feltételez... de amiket leírtam és mind tapasztaltam, megtapasztalta később a másik lány is.

Egyszerűen uralkodni akart az exem. Lehet hogy a te pasid pont kivétel, de lehet hogy nem.

Nem ismerjük, így nem tudhatjuk.

23/L

2013. aug. 1. 00:12
 14/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ ez igazán megszívelendő...:) van mit végig gondolni rajta...:)
2013. aug. 1. 00:22
 15/27 anonim ***** válasza:
Egy idősebb pasinak miért nem lehet fiatalabb barátnője?
2013. aug. 1. 00:33
 16/27 anonim ***** válasza:

Volt egy 21 éves okos és értelmes srác (de komolyan, művelt is volt, intellektuális szinten is eszméletlen magasan járt), elvileg a koromhoz képest én is érett voltam, és tényleg nagyon jól elbeszélgettünk, imádtam a társaságát, úgy nézett ki, hogy nagyon össze is illünk, számomra mesebeli kép volt... Végre találtam egy értelmes srácot, aki megért, aki komolyan értékes, aki az életet is úgy értelmezte, hogy ezt is csak imádni tudtam benne, mint mindent. Bele is szerettem, és végül ott álltam 15-16 évesen és volt egy rettegve titkolt szexkapcsolatom, amiből nem tudtam szabadulni, mert még érzelmeimet kezelni nem tudtam, és olyan naiv voltam, hogy azt hittem, hogy "legalább ezt megkapom belőle, jobb, mint a semmi". Ez a (nem is elrettentő, hanem) óvatosságra intő példa.

Viszont ha nem csak ágyba akar vinni (mert igen, ez is megeshet), akkor akár egy jól működő kapcsolatotok is lehet. Arra figyelj, hogy az érdeklődése milyen és ha esetleg összejönnétek, ne dobd le neki egyből a bugyidat (mert sok srácot ismerek olyat is, akinél az, ha a lány nagyon hamar belemegy a szexbe, még rosszabb annál is, mikor csak nagyon későn... Próbáld megkeresni az arany középutat!).

Sok szerencsét, de próbálj meg nem az én hibámhoz hasonlóba csúszni, legyél mindig reális, és nem remélj abszurd dolgokat, ha egyszer tények mutatják, hogy azok valószínűtlenek! (: Szurkolok neked.

2013. aug. 1. 00:34
 17/27 A kérdező kommentje:
:) köszönöm kedves vagy...sajnálom amit meséltél.
2013. aug. 1. 00:38
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsém volt, úgy sikerült túljutnom rajta, hogy azt érzem, semmiféle lelki sérülés nem maradt bennem miatta, de az óta ha hasonló helyzetekkel találkozok, igyekszem óvatosságra inteni azt, aki esetleg átélheti, mert sokaknál egy ilyen nagy eséllyel komoly és rossz hatással lehet a további életminőségre. Majd ha valami már kialakult, írd meg, mi a helyzet! (:
2013. aug. 1. 01:03
 19/27 A kérdező kommentje:
természetesen...bár ezek után én is kíváncsi vagyok.
2013. aug. 1. 01:06
 20/27 anonim ***** válasza:
De azért adj neki esélyt, ha te is szeretnéd őt komolyan, nem minden pasi ilyen. (:
2013. aug. 1. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!